Miért féltékeny az állítólag barátnőm?
Van egy "barátnőm", aki már az ismeretségünk elején mondta, hogy a barátnője vagyok. Nekem kicsit furcsa volt, de gondoltam rendben, végül is jókat beszélgetünk, közös programokat csinálunk, mert mindkettőnknek van 1-1 egykorú gyerek. Az egy dolog, hogy többnyire mi alkalmazkodunk, ha talit beszélünk meg, ami nem minden helyzetben indokolt.
Most az történt, hogy vettem egy porszívót, ami vezeték nélküli, mert jókat olvastam róla, árban sem volt drágább mint egy vezetékes, tehát nem tartok felvágásnak egy ilyen vásárlást. Pláne, hogy az előző kettő hagyományos katasztrofális volt, gyerek és macska mellett kibírhatatlan volt a lakás. Szóval, megvettem, elmeséltem neki az örömömet, hogy végre elégedett vagyok (mert olyan hul.ye vagyok, hogy minden morzsát megérzek a papucsom alatt :D - ezt tudjan ő is), pár mondatban. Erre semmi reakció, hogy jaj de jó, vagy örülök neked, annyit mondott színtelen hangon, hogy az XY barátnőjének is ilyen van.
Hát hol érdekel ez engem? Amikor bezzeg ok vettek lámpát, légkondit, padlófűtést csináltattak, hosszas litániákban ecsetelte a részleteket. Nem kell félreérteni, szívesen végig hallgattam, meg nekem is tetszett az övék, mert beleéltem magamat, hogy ezek milyen szuper dolgok. Csak az nem esett jól , hogy fordítva ezt én nem kaptam viszont.
Én reagálom túl? Vagy nem is annyira barátnő ez a nő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!