Barátnők körében ez milyen gyakori?
Figyelt kérdés
A barátnőm és a barátnője szoktak néha úgy hülyülni hogy egymás seggét csapkodják. A barátnőm munkahelyen véletlenűl egy másik lánynak adott a popsijára, de bocsánatot is kért. Erre a másik csaj (ezt a barátnőm barátnője mesélte) olyat rávágott a barátnőm popsijára hogy majdnem kiugrott a bugyijából.
Ez mit jelent szerintetek pontossan?
És mért kellett visszaütni a csajnak amikor a barátnőm bocsánatot is kért?
2021. márc. 28. 22:51
1/6 anonim válasza:
Heccelésből csinálják egyesek.
Bosszúból ütött vissza. Én nem vagyok alapból csapkodós, de én is ilyen "bugyiból kiugratós fenekelést" adnék, hogy megjegyezze kivel van dolga😂
Persze, ha ezután elkezdene engem is csapkodni, kedvesen megmondanám, hogy "légyszi ne!" 😅
3/6 anonim válasza:
Uh, ez durva, bakker. Szerintem azért adta vissza, mert tetszett neki a dolog, és simán eljátszadozna vele, ha kettesben lennének.
4/6 anonim válasza:
Leszbi valag fétis van a dologban!
5/6 anonim válasza:
Ezt (is) egyik barátnőmmel mi is csináltuk,bár sosem én kezdtem,de ő élvezte az egészet (mondjuk én is csak nyilván fura volt),szóval normális gyakori dolog,viszont azt még szerintem ők sem tudják miért csinálják,mert lehet heccelés is,lehet az,hogy élvezte/élvezi valamelyik fél,vagy lehet benne rendes vonzalom is (pl én akkor pont éreztem a barátnőm iránt dolgokat,de ettől függetlenül sosem mertem én kezdeni semmi ilyen félreérthető dolgot,de ki tudja részéről is volt-e több).
6/6 anonim válasza:
Hát én nem találnám viccesnek, kb mint az első válaszoló...és akkor finom voltam és nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!