Hogyan nem őrültök meg most otthon egyedül?
Két kisgyerekkel vagyok itthon bezárva egész nap. Nincs ovi a nagynak, a kicsi 2 hós, itthon vagyok gyesen. A párom reggel 8-tól este 7-ig melózik, alig hív fel, a barátok rég eltűntek az életemből. Kb mióta gyerekeim vannak. Újak nem lettek. Most a karantén miatt még baba-mama klub sincs, vagy ovi, ahol összefuthatnék bárkivel.
Hogy oldjátok meg, h ne őrüljetek meg otthon egyedül a gyerekekkel? Hiányzik a felnőtt szó.
nem tudom én végig melóztam tavaly is, fogalmam sincs mi az a karantén, bezárkózás még home office se...
Mikor ezeket hallom mindig olyan mintha valami más országbelit hallgatnék.
Csak nézek hogy wtf....
Ezekkel a válaszokkal nem lettem beljebb. Vannak gyerekeim, szeretem is őket.
Munkám is volt, de 2 hós mellett gyesen vagyok, őmellette nem lehet most 8-10 órában a munkahelyemen dolgozni... nem is értem, hogy jönnek ilyen válaszok. :)
Megkérdezted, hogy nem őrülök meg. Úgy, hogy nincs gyerekem.
Most mondjam, hogy netflixezz, fejts keresztrejtvényt, tanulj nyelvet, varrogass két gyerek mellett?
Most mondanám, hogy ha lenne 2 gyereked, tudnád, h gyerek mellett ilyesmire nincs nagyon idő, de nem mondom, mert ezek amúgy se társas cselekvések és ugyanúgy magányos tevékenységek.
Én arra voltam kíváncsi, ki hogy oldja meg, hogy ne legyen magányos.
"Most mondanám, hogy ha lenne 2 gyereked, tudnád, h gyerek mellett ilyesmire nincs nagyon idő"
De hát én is ezt írtam, hogy most mondjam ezt, hogy ne törődj a gyerekkel, helyett érezd jól magad?
Pandémia közepén nem is nagyon lesz buli. Ha pedig a férjed este hazamegy, nem kéne magányosnak lenned.
Ismerkedj neten facebookon babás mamás csoportban. Esetleg kiírhatod, hogy akinek lenne kedve beszélgetni alkalomadtán írjon rád.
Én személy szerint pl azzal küzdök, hogy akikkel együtt élek mindenbe belekötnek. Olyan szinten, hogy az is baj, ha a hajszálam 45 fok helyett 46ban áll. 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!