Hány éves vagy? Hány igaz barátod van? Őket hány ève és hogy ismerted meg?
Van még remény ha 23 évesen évek óta nincsenek barátaim?
Van akinek nem is hiányzik hogy legyenek mert elvagy családoddal, pároddal?
20 éves vagyok és 2 igazi barátom van. Mellettük még van pár közelebbi barát/ismerős, de belőlük sincsen sok.
A két igazbarátot gimiben ismertem meg, egyikükkel nulladik óta jóban vagyok (lassan 6 éve) és osztálytársak is voltunk. Míg a másikukkal körülbelül 4 éve ismertük meg egymást, ő pár évvel felettem járt.
Az egyetem miatt sajnos elég szépen szétszéledtünk és nem nagyon sikerült annyiszor találkozni, de neten tartjuk a kapcsolatot, bár így nem az igazi sajnos.
18 éves vagyok, 10 igaz barátom van: hetet 3 éve, kettőt 8 éve, egyet 10 éve ismerek. Mind az iskolában találkoztunk. Régen volt egy időszak, amikor magányos voltam, és úgy éreztem: nekem sincs egy sem. Mindegyikükkel később erősödött meg a kapcsolatom. Összetart minket a tény, hogy normálisak vagyunk egy őrült világban.
Persze, hogy van remény! :) Lehet, hogy az ismerőseid között ott van már az, akivel szoros barátok lesztek, csak még nem tudod!
Nekem jól jönne egy barátnő 35 éves korig max.
Szívesen dumcsizom szinte mindenről.
Én 30/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!