Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy ne érdekeljen?

Mit tegyek hogy ne érdekeljen?

Figyelt kérdés
Bárkit képes vagyok teljesen ignorálni kivéve azt az egyetlen barátnőmet aki egyértelműen kihasznál és abszolút nem érdeklem. Szeretném ha őt is tudnám úgy kezelni mint az összes többi embert. Vagyis, hogy ne érdekeljen. Mit tudok ezért csinálni?

2021. márc. 23. 00:43
 1/1 anonim válasza:
100%
Ez nagyon nehéz, mert amint leírtad, nem is igazi barátnőd, ha csak kihasznál, és nem is érdekled. Próbáld meg te is lesz@rni, amiből kettő dolog sülhet ki. Vagy újra keresni fogja a társaságodat, vagy nem.. Nehéz elengedni valakit az életünkből, de ilyenkor muszáj előrébb helyzni saját magunkat, és azt nézni nekünk mi a jó. Biztos találsz normális barátot rajta kívül, akire lehet számítani. Nekem is volt egy-két ilyen "barátom", és én nehezen ignorálok embereket, de néha muszáj. Próbálj másokkal beszélgetni..persze azt is tudom, hogy a vírus nem igazán segít a helyzeten.
2021. márc. 23. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!