Hogy legyek keményebb, h ne érdekeljen semmi? 19/L (tobbi lent)
figyelj neked legalább van párod, nekem az sincs.
Felőlem az emberek érdeklődése abban nyilvánul meg egyedüli módon, hogy segítségemet kérik valamiben, ennyi.
Az ember alapvető tulajdonsága hogy önző és mindig, minden helyzetben (nem túlzás, gondold csak át akár a szerelem akár a halál kérdését, csak hogy a legnagyobb érzelmi skálákon mozogjunk :)) csak a saját egyéni érdekeit tartja szem előtt.Ilyen szempontból az egész emberi "kapcsolatosdi" csak egy hatalmas színjáték, mert bár a mondás azt tartja hogy "akinek fontos vagy az keresni fog", az igazság valójában ennek az ellentéte, hiszen pont azok fognak keresni akiknek valamilyen érzelmi, vagy egyéb szükségletüket kielégíted...szóval melyik típus "emberibb"? Aki úgymond kihasznál testileg-érzelmileg,vagy aki tudomást sem vesz rólad hiszen nem adsz semmit az életéhez? Kihasználást írtam mert bár azt gondolnád hogy például egy párkapcsolatban nincs ilyen,mivel ott megy az adok-kapok,de nem használja tán ki e két fél egymást kölcsönösen? a válasz meglepő, természetesen igen. Nem fejtegetném jobban a témát, elég mély filozofikus téma ez,kevesen értenék és látnak meg benne a valóságot.
Nekem csak az a kérdésem feléd, hogy miért akarsz olyan lenni mint az átlag ember? A megoldás nem feltétlenül az hogy te is önző módon reagálsz, hanem inkább az hogy megtanulsz önzetlenül és elvárások nélkül élni.Persze ez a nehezebb út, a könnyebb az hogy te is kihasználsz mindenkit, mindenkit éppen arra amire lehet és amire való :)
Alapvetően minden adott számodra is a boldogsághoz,a többi csak biológia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!