Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Már lassan 2 éve szakítottunk...

Már lassan 2 éve szakítottunk az exemmel de elkezdett hiányozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 hónapig voltunk együtt, ő szakított velem. Én csesztem el:( Nagyon nagyon nehéz volt elfelejtenem viszont most újra egyre többet gondolok rá és hogy mennyire jó lenne beszélni vele. A gond viszont hogy miútán szakitottunk uj baratnoje lett akivel azóta együttvan. Megszállott módon nézegetem instagrammon őket, hogy mikor szakítanak. Tudom,hogy ez nem jó így... Mit tegyek?
2021. márc. 21. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el ismerkedni, tinder, okcupid, stb. Foglalkozz a saját bajoddal/életeddel és ne az exed életét kövesd. Próbáld tudatosan minél kevesebbet nézegetni, tiltsd le, hogy automatikusan feldobálja a posztjait. Attól h szakítanak, nem biztos h összejönne újra veled.
2021. márc. 21. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézegesd az instán, így nehèz elfelejteni!
2021. márc. 21. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem volt azóta senki más, aki tetszik neked?
2021. márc. 21. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez van. Mi 3 és fél évig voltunk együtt. Hamarosan 1 éve, hogy szakított velem más miatt. Csak pár hónapig voltak együtt, nem hiszem, hogy más komoly kapcsolata lett azóta. Még a szakítás után letiltottam, mert én is állandóan figyeltem a profilját és csak roszabbul éreztem magam emiatt. De mostanában a szokottnál is többet gondolok rá és arra, hogy jó lenne újra együtt. Senki más nem érdekelt az elmúlt év alatt.

Kérdező, ha esetleg szakítana az exed, valószínűleg nem fog egyből új kapcsolatot kezdeni, vagy akár vissza a régibe. Idő kell majd neki. Már, ha egyáltalán szakít. Csak magad emészted, ha figyeled a neten, bár megértelek. Ha tudsz próbálj mással ismerkedni, barátkozni, vagy magaddal, hobbijaiddal foglalkozni, jobb lesz mint gyötrődni, miközben a neten figyeled.

2021. márc. 22. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!