Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert kerül a legjobb fiu...

Miert kerül a legjobb fiu barátom?

Figyelt kérdés
Már évek óta legjobb fiu barátom.Multkor egy buliban együtt aludtunk azóta ignorál.Nem nagyon ir vissza az üzeneteimre,társaságban flegmázik.De mikor ketten vagyunk és élőbe beszélgetünk aranyos,megnyílik stb.Miért kerülhet?Kezd nekem bejönni és talán azért kerül mert ezt észrevette?Mindig hiv hogy menjek találkozni vele és a haverjaival és én nyilván megyek de akkor le se szar,nem beszélget velem ,flegmázik.Miért van ez?Irok neki megnézi de nem ir vissza.Vannak családi gondjai és talán ezért kerül?Nem tudom mit tegyek.Megkérdeztem múltkor hogy haragszik e valamiért azt mondta hogy nem dehogyis.Mindig számithattam rá és ő is rám szóval nem értem miért van ez a szituáció.Valakinek esetleg valami tippje?

2021. márc. 19. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hmm talán miközben közelített feléd és beraktad a barátzónába(lehet ez az ő hibája is),vagy te nem akartad észrevenni a dolgokat,akkor elmentél valaki mással aztán most azt gondolja,hogy flegmázással kicsit ki tud valami reakciót szedni belőled,de az igazság,hogy le kéne telibe xrnia.
2021. márc. 19. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld neki kifejteni, hogy például úgy érzed, hogy a haveri társaságban ignorál téged. Kérdezd meg van e valami gond, esetleg családi. Próbálj beszélni vele. Elvileg, ha a legjobb barád akkor meg lebet beszélni hasonló dolgokat.
2021. márc. 19. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kettesben vagytok normális, én akkor kerdeznék rá a helyedben.

Mondja meg őszintén mert ez neked fontos és számit

2021. márc. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!