Szerintetek ő tényleg a legjobb barátom? Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
A történet röviden, hogy van egy illető akit én a legjobb barátaim közé sorolok és ezt említettem már párszor neki is. Ő viszont nem mondta soha, hogy engem ő oda sorolna.
Ha pl feljön ez a téma engem sosem említ meg mint legjobb barátot.
Nem arról van szó, hogy nem vagyunk jóba, mert kb mindent megbeszélünk csak nekem kicsit rosszul esik hogy ő sosem említ meg mint legjobb barátját.
Szerintetek kérdezzek rá? Vagy ezzel csak rontanák a helyzeten?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Négy szemközt megkérdezném, ha nagyon érdekel...lehet ő is legjobb barátnak tekint téged, csak annyira magától értetődő, hogy azért nem jegyzi meg külön.
Egyébként teljesen megértelek, nekem is van (volt) hasonló barátságom... ha valaki a másik iránt pozitív érzéseket érez, akkor ösztönösen igenyeljük, hogy ez az intenzitás kölcsönös legyen (szerelemben és barátságban is). Ugyanakkor tiszteletben kell tartani, ha a másik ezt nem viszonozza. Ha nem viszonozza, akkor pedig neked kell eldöntened, elég e ez számodra, vagy sem.
Csak mert nem mondja ki, attól még lehetsz a legjobb barátja.
De ha mégsem,hát akkor sem dől össze a világ.
Valószínűleg tényleg önbizalomhiányos vagy, ahogy írták.
Ahelyett, hogy rágörcsölsz a témára,légy hálás az időért amit vele tölthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!