A legjobb barátom vágdossa magát . Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom pengével vágja a csuklóját , mert elhagyta a barátnője és azt mondja , hogy őt senki se szereti hiába mondom neki , hogy sokan szeretik nem hiszi el. Szólni akarok a szüleinek , de nem tudom hogyan mondjam el nekik . Nagyon aggódom érte . Kérlek segítsetek2021. febr. 6. 18:58
1/27 A kérdező kommentje:
15 éves
2021. febr. 6. 18:59
2/27 anonim válasza:
Szólj a szüleinek. Pszichológusra van szüksége.
3/27 anonim válasza:
Mindenképp legyél ott neki, és emlékeztesd, hogy sokat ér. Győződj meg róla, hogy nem akarja esetleg magát megölni. A szüleinek is szólj mindenképpen.
4/27 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy pont a szülei okozzák ezt az önbizalomhiányt, és akkor nem fognak segíteni.
5/27 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki , hogy elmondom a szüleinek erre azt mondta , hogy akkor meg is fogja magát ölni . Nagyon félek mivan ha tényleg megteszi? Meg az mondta , hogy ezzel elárulom őt .
2021. febr. 6. 19:05
6/27 anonim válasza:
Akkor is mindenképpen szólj nekik. Ha most nem vagy ott vele, csak ők tudnak vele beszélni/leállítani őt. Segítségre van szüksége
7/27 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat
2021. febr. 6. 19:07
8/27 anonim válasza:
Én csak segíteni próbáltam, ne harapjátok le a fejem.
9/27 anonim válasza:
Ne érdekeljen egy mentálisan instabil kisfiú hisztije.
Szólj a szüleinek hogy minél szakorvosi segítséget kapjon.
10/27 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam beszélni vele , de nem hiszi magát instabilnak normálisnak hiszi magát. Azt mondja neki nem kell dili doki
2021. febr. 6. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!