Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elvárható egy baráttól, hogy...

Elvárható egy baráttól, hogy több száz kilométert vezessen le ingyen?

Figyelt kérdés
Budapestről hazavittem a barátomat Nyíregyházára. Ez oda-vissza 460 km volt, időben öt órámba telt. Az útiköltségbe nem szállt be és még kajával se kínált, amit utólag zokon vettem. Azt mondta ha tudja hogy fizetni kell, inkább vonattal megy. Most engem tart szemétnek. Szerintetek?

2021. márc. 12. 18:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen, nekem már a felajánlás is jól esett volna.
2021. márc. 12. 19:30
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Ez potyazas.
2021. márc. 12. 19:32
 13/24 A kérdező kommentje:
Azt mondja, ha nem szívből csináltam, akkor nem kellett volna. Elvárásból tettem, így jártam...
2021. márc. 12. 20:12
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Na de legalább hasznos volt ez az út. :D

Még jobban megismerted a barátodat.

Legközelebb nem fogsz rá ennyi energiát pazarolni és minden szuper lesz.

2021. márc. 12. 20:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen, most már le is tiltott. Hála Istennek kikerült az életemből.
2021. márc. 12. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként nálunk ez úgy működik, hogy hogyha szívességet kérek, főleg ilyen nagyot, hogy furikázza valaki a valagam 5 órán keresztül, akkor alapból, mikor kérdezem, hogy vállalná-e, mondom, hogy "PERSZE NEM INGYEN!" És mégha annyira jó barátok is vagyunk, hogy nem fogadja el a pénzt, legközelebb, mikor megyek hozzá, viszek egy minőségi bort vagy meghívom hozzánk ebédre vagy akármi.

Szóval én nem is értem az ilyeneket. Nem érzi ez az ember, hogy ha kap valamit, illik adni is? No, mindegy. Ahogy írták, legalább tanultál belőle, illetve kiderült, hogy nem is barátod valójában.

2021. márc. 12. 21:30
 17/24 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt a furcsa, hogy ennyire nem tudja mit illik és mit nem.
2021. márc. 12. 21:34
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Előre kell megállapodni ebben, nem utólag számonkérni. Ha neked nem fér bele a benya költség, mint segítség, akkor ezt tisztázzad!
2021. márc. 13. 03:59
 19/24 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as! Örülök neki hogy előre nem tisztáztuk, mert így megtudtam, hogy egy utolsó büdös bunkó paraszt, akiért legközelebb a kisujjamat se mozdítom. A számonkérés meg jogos volt. Erről ennyit.
2021. márc. 13. 06:23
 20/24 moozygoo ***** válasza:
28%
Nem
2021. márc. 13. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!