Hol tudok ingyen külföldi levelezőtársat találni, akivel postai úton leveleznék?
Egyszerű verzió
Ha pl. angolul szeretnél akkor "pen friend" a kulcsszó. Van olyan oldal, ahol kereshetsz nem, életkor és kontinens szerint.
globalpenfriends
Bonyolult verzió
Magyarul szeretnél?
A környező országok jöhetnek szóba, ha Magyarországon élsz.
Kinézel a Google térképen pontos címeket abban az országban aminek a nyelvét akarod használni a levelezéshez, megnézed az adott ország leggyakoribb vezeték és keresztnevét, elküldesz ilyen nevekre és a kinézett címekre levelet és valaki majd csak visszaír.
Ingyen hogyan tudod csinálni nem tudom, mert a posta pénzt kér ezért a szolgáltatásáért, de lehet ha feladsz apróhirdetést, hogy megunt lepecsételetlen postai bélyegét, valamint üres A4-es lapot és ceruzáját, tollát szívesen átvenném ingyen.
nem tudom használni, mindig azt kéri, hogy csináljam meg a profilomat (mert azt mondja hogy anélkül nem tudok levelezni) de ha megcsinálom akkor meg azt mondja, hogy ez a profil már használva van. Pedig előtte nem is halottam erről az oldalról.
Úgy értettem, hogy ingyenes, hogy pl. nem kell az oldalnak fizetni. És angolul szeretnék levelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!