Kilépjek e-miatt a csoportból?
Van egy baráticsoport, amiben benne vagyok. Nos az egyik szóvá tette, hogy mivel kapok tanulmányi ösztöndíjat, így eladtam a szabadidőm amit velük tölthettem volna vizsgaidőszak alatt. Erre ezt mindenki viccesnek találta (nem volt utána se xd sem smilet hogy poénnak szánta volna, ismerem annyira hogy ha poénnak szánta volna akkor min. oda írt volna egy xd-t). Ez akkor nagyon rosszul esett. Hozzá teszem, hogy nem az ösztöndíj volt a célom, hanem hogy meglegyen az átlag és ne kerüljek át fizetősre. (amelyik szakon vagyok az nehéz, majdnem 4 egésznek meg kell lennie, hogy maradhassak államin...).
Most meg 1-2 emberen kívül mindenki levegőnek néz.
Kezdem azt érezni, hogy nem is vagyok annyira kedvelt személy a csoportban, ezért gondoltam hogy kilépek.
A megbeszélés velük nem opció mert már próbáltam,2 hét múlva ugyan úgy folytatódott ez.
Szerintetek, jó ötlet kilépni a csoportból?
az életben késöbb azért keményebb dolgokat kell majd végig csinálnod barátaiddal. vagy nemmlesznek barátaid. szóval nem. csesztetésből írom.
szerintem vedd lazára. írásban eleve könnyű félre menni ilyenekben. te is ilyen xdk hiányából akaros kitalálni bennük mi van.
szerintem vállald magad határozottan. hogy nekwd ez fontos.. de valahogy jó stílusban. akár az is vállalható lenne ha az össztöndíj fontos. nem kell hogy ugyanolyanok legyünk.
Rengeteg barátom van. Nyílván, nem is lenne bajom a hozzáállásukkal, ha az első eset lenne. Csak már nagyon kezdem megunni és a beszélgetés nem hat rájuk. A szülinapomkor sem köszöntöttek fel, amikor ők elvárták tőlem, de mind ezt figyelmen kívül hagytam, mert hát feleslegesnek tartottam ezen felhúzni magam.
A többit nem akartam ide kiírni mert túl személyesnek tartom az egyiket, de leírom, hogy tisztában lásd, hogy miért is gondolkodtam el ezen, amit kiírtam ide.
Kb. 1 hónapja tudtam meg, hogy egy közeli barátom, akit szinte családtagnak tekintünk nagyon súlyos beteg, szóval örülünk ha van fél vagy jobb esetben 1 éve hátra. Úgy döntött, hogy közelebb költözik a kórházhoz, hogy ha megint össze esik, akkor nehogy későn kapja meg az ellátást stb. Amikor ezt megtudtad 1 hétig csak sírtam. És lemondtam a találkát velük, mert éppen a közeli barátomnak is aznap volt jó a tali. Úgy voltam vele, hogy mivel elköltözik és kitudja mennyi ideig lesz még velünk így vele találkozok, jobban is esett a találka, kicsivel jobban lettél tőle lelkileg.
A barátaim, akikről a kérdésem is szól mindezt kifigurázták, semmibe nézték és be is szólogattak, ami nem esett jól. Szóval a kérdésben leírt adta meg nekem a löketett, hogy ezen elgondolkodjak.
#13 ez a sztori a végén tényleg fura :/ hát nem tom. nekem is volt amúgy akiktől lepattantam. de az is tény, hogy akik húsz éves mély barátságaim ott is voltak kemény egymásnak feszülések korábban. szerintem valami érzület számít, valahogy azt érzi az ember, hogy kedveli e a másikat, akkor is ha éppen giga nagy fasz.
mwg amúgy az ént tapasztalatom az, hogy a barátságok akkor erősek, ha az egyének között egy az egyhez is van kapcsolat. szóval ha a csoporton kívül alig van velük szál az se jó jel.
de én ritkán csapom be az ajtót, mert kit udja később mit hoz az élet. (de volt már ilyen, hogy elég volt.. de igazából ott azt sajnálom, hogy az egész társoságból léptem, és nem csak azt csináltam, hogy azal az egy két emberrel erősítem csak a szálat akiket kwdvelek a többiek meg off)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!