Kilépjek e-miatt a csoportból?
Van egy baráticsoport, amiben benne vagyok. Nos az egyik szóvá tette, hogy mivel kapok tanulmányi ösztöndíjat, így eladtam a szabadidőm amit velük tölthettem volna vizsgaidőszak alatt. Erre ezt mindenki viccesnek találta (nem volt utána se xd sem smilet hogy poénnak szánta volna, ismerem annyira hogy ha poénnak szánta volna akkor min. oda írt volna egy xd-t). Ez akkor nagyon rosszul esett. Hozzá teszem, hogy nem az ösztöndíj volt a célom, hanem hogy meglegyen az átlag és ne kerüljek át fizetősre. (amelyik szakon vagyok az nehéz, majdnem 4 egésznek meg kell lennie, hogy maradhassak államin...).
Most meg 1-2 emberen kívül mindenki levegőnek néz.
Kezdem azt érezni, hogy nem is vagyok annyira kedvelt személy a csoportban, ezért gondoltam hogy kilépek.
A megbeszélés velük nem opció mert már próbáltam,2 hét múlva ugyan úgy folytatódott ez.
Szerintetek, jó ötlet kilépni a csoportból?
Szerintem csak némítsd le. Bármikor szükség lehet a csoportra, nincs értelme kilépni. Mondjuk ők nem a barátaid, az tuti.
Én meglepődtem, hogy egyetem nálatok egy baráti csoportban ilyesmi van egyáltalán, hogy valaki nem tiszteli a másik elhivatottságát...
Nyílván irígyek.
Elég gyerekesek. Ne lépj ki, hátha kell majd a segítségük egyszer, de ne legyél aktív csoport tag. Csak ha kell valami, akkor írj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!