Kitiltottak a főzős FB csoportból, mert megjegyeztem, hogy a karajt pontos j-vel kellene írni. Jogos ez?
Figyelt kérdés
Tudom, nem nyelvtani/helyesírási csoport, hanem főzős csoport. De szerintem egy csoport színvonalát azért meghatározza, hogy milyen helyesírással jelennek meg benne a posztok. Persze sosem kötekedtem eddig, nem számít, ha kimarad pár vessző vagy ékezet, vagy valaki véletlenül mellégépel. De egy étel leírásánál 10-szer leírni, hogy "karaly", az először is nagyon gáz, másodszor pedig káros a csoport tagjainak. Mert mi van, ha annyiszor látják a "karalyt", hogy legközelebb véletlenül ők is úgy írják majd? Mit gondoltok erről?2020. jún. 8. 16:50
A kérdező szavazást indított:
Jogos a csoportból való tiltás
Túlzás a csoportból való tiltás
68 szavazat
1/22 anonim válasza:
Teljesen jogos volt. Nincs szükség egy főzőscsoportba egy mániákus nyelvtannácira.
3/22 anonim válasza:
Gondolom, kötekedtél, azért tiltottak ki. Ha csak egy félmondatban megjegyzed, hogy a karaj pontos j-vel írandó, azért biztosan nem tiltottak volna ki.
4/22 anonim válasza:
Nem jogos, igazad is van, de az admin így döntött, nem tudsz mit tenni. Biztos ő sem jó helyesíró és azért zavarta ez a kritika. :)
5/22 Mansour válasza:
Szerintem ne akarj olyan csoportba tartozni, ahol ilyen hibát elnéznek! A kitiltásod nem jogos, de szükségszerű. A te érdekedet szolgálja.
6/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak egy említésért kizártak. Vagy kötekedtél, vagy valami más történt.
7/22 anonim válasza:
sztem is a stílus lehetett a baj
8/22 anonim válasza:
Attól függetlenül írom, hogy túlzás, hogy fogom a fejem a te féléktől.
9/22 anonim válasza:
Szerintem annak nincs helye sehol, aki képtelen helyesen írni és olvasni.
10/22 anonim válasza:
Gondolom a stílussal voltak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!