Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy vegyem rá a legjobb...

Hogy vegyem rá a legjobb barátnőm h MARVEL filmeket nézzen?

Figyelt kérdés
Csak komoly válaszok érdekelnek

2021. márc. 9. 18:52
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
65%

Szia! Én is a legjobb barátnőd helyében érzem magam. Legjobb barátnőm a polgárháború óta oda vissza van a marvelért. meg akarta nézetni velem aztán gondoltam jófej leszek és megnézem vele. amúgy tetszettek a filmek , nem lettem őrült fanatikus de szeretem őket.

Emlékszem h amikor már szóban volt a Végtelen háború film és mondta h még van hátra 1 év h kijöjjön, én mondtam a barátnőmnek h mindegy , úgyse fogja szeretni addigra.

Háát, ez nem jött össze, mivel még mindig fanatikus (21 éves) :D

Pénteken tökre sírt nekem a telefonba h vége lett a WandaVisionnek, és most tök szomorú e miatt :)))

2021. márc. 10. 11:11
 22/29 oneswfanboy ***** válasza:
17%
Az igen jó lepontoztatok.... Úgy látszik az emberek még nem láttak jó Marvel filmeket. A régi Sam Raimi féle Spider-Man trilógia simán ott van a legjobb Marvel filmek között. Szerintem a legjobb valaha készült élő szereplős Spider-Man filmek, de ez az én véleményem.
2021. márc. 10. 14:41
 23/29 oneswfanboy ***** válasza:
A 21-es válszolót miért pontozták le ennyien? Azért mert leírta a saját véleményét? És igen a Bosszúállók film trilógia is az egyik legjobb a Marvel filmek között, mondhatni alap ez is, nekem a másik nagy kedvencem még az Iron-Man de annak inkább az első része alap az is. Eléggé Marvel rajongó vagyok (nekem a régi Spider-man filmek a kedvenceim és ez van ezen nőttem fel nekem ezek a filmek jelentik a gyermekkoromat. Azért 9 évesen látni 2002ben a moziban a Spider-Man-t higgyétek el hatalmas élmény amit akkor gyerekkorodba látsz az szinte bele ég a fejedbe... Olyan mozi élményem azóta se volt...Okés nem mai filmek, meg azóta felnőtt egy másik generáció, de a mai napig megállják a helyüket. Mindenkinek más filmek jönnek be, de azt nem értem hogy miért kell lepontozni a másikat ezért...
2021. márc. 10. 15:03
 24/29 A kérdező kommentje:

Én sem értem h miért poztozták le 21est.

Egyébként igazatok van, a régi pókember filmek is magyon jók, csak én a tom hollandos verziót jobban bírom. De izlések is pofonok, és tény h az volt az első nagy sikerű marvel film.

2021. márc. 10. 15:16
 25/29 oneswfanboy ***** válasza:
58%
Azėrt pontoznak le össze-vissza mert a legtöbb ember itt egy selejt agyhalott agyilag nyomorék, azt se tudja a legtöbb szerintem hogy eszik vagy isszák a Marvelt :D Viccek vagytok üzenem. PEACE:D Igen a Tom Holland os is jó csak az már az új generácíónak készült filmek, de jók azok is. Előtte még az Andrew Garfieldos volt az se volt rossz.. De jól írtad ízlések és pofonok hogy kinek mi jön be. Én 27 éves pasi vágyok szóval nekem a régebbi póki jön be, nagyon a szívembe zártam azokat a filmeket.. És igen jól írtad hogy ez volt az első nagysikerű marvel film. Csak sokan ezt nem tudják... A maga idejében nagyot robbantak ezek a filmek a mozikban. A legsikeresebb Marvel filmek voltak akkoriban. Sajnos sok ember nem is ismeri, nem is látta ezeket a filmeket.
2021. márc. 10. 15:38
 26/29 A kérdező kommentje:
Pedig aki marvel rajongó annak "kötelező" ezeket is megnéznie
2021. márc. 10. 16:04
 27/29 oneswfanboy ***** válasza:
58%
Így van, egy igazi Marvel rajongónak szinte alap hogy megnézze ezeket a filmeket. Mondhatni a Marvel igazi aranykora a 2002 es Spider-Man filmmel kezdődött el... Ami azóta is tart. Én nagy Marvel rajongó vagyok, szinte az összes Marvel filmet láttam. Na még egy kis érdekesség hogy a nagy öreg Stan Lee kedvenc szuperhős filmje a 2002 es póki volt...
2021. márc. 10. 16:29
 28/29 oneswfanboy ***** válasza:
58%
Amúgy meg szerintem a régi Spider-Man trilógia a kitűnő példa arra hogy hogyan is kell kinéznie egy igazi szuperhős filmnek...Minden benne van aminek egy igazi szuperhős filmnek benne kell lennie (na meg a rendező is gyerekkorától kezdve nagy póki rajongó volt szóval beletette as szívét lelkét a filmbe és ez látszik is... Lehet lepontozni megint, de aki nem látta még annak fingja sincs hogy miről beszélek. A kérdező meg szimpatikus (nekem legalább is) :)
2021. márc. 10. 17:55
 29/29 A kérdező kommentje:
Szegény, megint h lepontoztak, pedig tök igazad van!
2021. márc. 10. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!