Hogy vegyem rá a legjobb barátnőm h MARVEL filmeket nézzen?
Figyelt kérdés
Csak komoly válaszok érdekelnek2021. márc. 9. 18:52
11/29 anonim válasza:
10.:Marv nem szuperhős,csak szupererős.Az egész Sin City-ben átlagemberek vannak,egy szuperhős sincs köztük.
12/29 GretaThunberg válasza:
#11 ja hogy ő csak szupererős. Amerika kapitány meg egy bádogkoronggal hadonászik. A Vasember meg milliárdos.
13/29 anonim válasza:
12.:Most mi a bajod?Én ilyenekkel nem vitatkozom,akik nem bírják félretenni az egójukat és belátni,hogy tévednek.
14/29 anonim válasza:
Az hogy valaki szuperhös nem feltétlenül azt jelenti hogy természet feletti képességei vannak. A tetteiben nyílvánul meg és persze nyílvàn abban hogy a gilm maga milyen tipusù. Am Amerika kapitány szuperkatona...
15/29 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe #12
16/29 GretaThunberg válasza:
Akkor most Marv ugyan szuper de nem hős?
17/29 anonim válasza:
16.:Hősiesen viselkedik,legalábbis segít a bajbajutottaknak,vagy megbosszulja a halálukat,mert megvan hozzá az ereje.De nincsen szuperképessége,csak egy átlagos ember ő is.
18/29 A kérdező kommentje:
Igazából, most megbeszéltük h ketté osztjuk azt a 23 filmet és két maratonban lenyomjuk majd.
2021. márc. 9. 20:33
19/29 oneswfanboy válasza:
A régi Spider-Man trilógiát (Spider-Man (2002) Spider-Man 2 (2004) Spider-Man 3 (2007) is nézzétek majd meg. Lényegében a Spider-Man (2002) volt az első sikeres nagy Marvel film. A mai napig az egyik legjobb Marvel film amit valaha csináltak, a második része az még jobb, a három is jó, csak abba már túl sok mindent akartak. De ez az egyik legjobb Marvel filmtrilógia amit valaha megcsinálták. Ha jó Marvel filmeket akartok nézni ezt a három filmet ne hagyjátok ki semmiképpen se. Én az első részét 2002-ben moziban láttam hatalmas élmény volt.. Életem egyik legjobb filmje az biztos. És mai napig megvan az eredeti mozi poszter is. Lassan 20 éves de én szerintem sok mai Marvel filmet kenterbe ver az tuti.
20/29 anonim válasza:
Szerintem ha kompromisszumot kötsz vele, hogy pl. te megnézed vele a kedvenc filmjét és akkor utána néztek egy marvelt. Az én legjobb barátnőm sem bírja ezeket a filmeket, de azt mondta a marvel nem rossz. Ha megnézitek közösen a filmet és nem tetszik neki, akkor hagyd. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!