Hogy vegyem rá a legjobb barátnőm h MARVEL filmeket nézzen?
75% esélyt adok neki hogy megszereti és 65-öt hogy megtetszik neki valaki és ezért fangirl lesz. Tapasztalat... kb. mindenki akinek mutattam megkedvelte a Marvelt.
Azt ajánlom, hogy nézzetek meg egyet együtt. Te tudod mit szeret. Ha inkább a fantasy irányába érdeklödik, akkor mutass neki Galaxis örzöit, ha az akciòt szereti akkor pl. Polgárháborùt, ha szereti az Afrika kulturat akkor Feketepárduc, ha a retro dolgokért van oda akkor Amcsi kapitány vagy tudom is én. Meg mesélj neki sokat, ha van valami sori vagy film amit ö szeret akkor mond azt hogy ,,Ja amùgy a ...-ben is van ilyen...” és aztán majd lehet elkezd érdeklödni.
Voltam már abban a helyzetben, amiben a barátnőd van. Az én legjobb barátnőmnek pár éve lett marvel korszaka, és folyton áradozott róluk, még fanfictiont is írt valamelyik filmről. Engem személy szerint nem nagyon érdekelt ugyan ez az egész, de rászántam magam, hogy megnézem a kintlévő filmeket, hogy tudjon valakivel érdemben beszélni róluk.
Kb 3 filmet bírtam a tizenvalahányból, de aztán feladtam, mert nagyon nem az én világom. Ha valakit alapból full hidegen hagynak a szuperhősös témák, akkor kétlem, hogy realisztikus lenne arra számítani, hogy a fél tucat marvel filmet végig tudná ülni.
Esetleg keress 1-2 olyat, ami könnyebben megemészthető az olyanoknak is, akiket nem érdekel különösebben ez az egész hydra hattersztori hanem önálló sztoriként funkcionál (pl a thor:ragnarök még nekem is tetszett) és nézzétek meg csak azt. Így végül is mindketten engedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!