Rivalizálás a női barátságokon belül mennyire gyakori?
Baráti kőrben figyelmet meg hogy van 3 barátnő akik régóta barátok. És most van egy új csaj aki "beszált" ebbe a barátságban, de mindha az egyik csajjal nem bírnák egymást, szemtől szemben persze igen de egymás háta mögött nem szívelik egymást. És mintha harcolnának a többiek barátságáért. Ti láttatok már ilyet?
Mi várható szerintetek?
5
Oké de akkor a háta mögött mért úgy beszélek róla?
(nem a másik két lánnyal hanem másnak) a másik két lánynak se mond róla semmi rosszat.
szerintem a nők közül borzasztóan kevesen alkalmasak barátságra, mondom ezt nem hetero férfiként.
A nők vhogy örökké kislányok maradnak. rivalizálnak, megsértődnek, ha vmi bajuk van, duzzognak, de nem mondják el, ha vmi bajuk van.
intelligenciában pedig nem volt még olyan lány barátom, aki megközelítette volna a férfi barátaim szintjét. sztem ez genetikai dolog főleg.
egyébként kérdező, nem tudom, dolgoztál-e már csupa nő között :D van, hogy már bemutatásan elkezdik fúrni a új potenciális munkatársnőt, és diplomás nőkről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!