Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek ha ez történne...

Mit tennétek ha ez történne veletek?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy barátotok, akit évek óta ismertek és több hétig-hónapig nem írna nektek, ha pedig írnátok, akkor nem válaszolna, akkor az a barátság végét jelentené? Már nem akarnátok vele egyáltalán barátkozni? Vagy mivel régen ismeritek, ezért ragaszkodnátok így is hozzá? Attól függ, hogy miér nem írt és miért nem válaszolt heteken vagy hónapokon keresztül?

Találkozás 3 éve nulla.

Én vagyok hasonló helyzetben, ti mit tennétek ha veletek esne meg?

2021. márc. 7. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
Felismerném, hogy nem szeretne velem beszélgetni, így nem is zaklatnám. Ez csak egy barát. Jönnek-mennek.
2021. márc. 7. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben, próbálkoztam még párszor, akár hónapok kihagyásával is, egyszer válaszolt is hogy majd beszéljünk, de semmi nem lett belőle. Azóta én sem írok neki, nincs mit tenni. Sajnálom, hogy ilyen szituba keveredtél. :(
2021. márc. 9. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!