Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek, ha ez történn...

Ti mit tennétek, ha ez történne veletek?

Figyelt kérdés
Egy cégnél dolgoztam, irodában dolgoztam, mivel ez volt a végzettségem is. De mivel jól dolgoztam és a főnökömmel is jól kijöttem, így kiutáltak, én tűrtem, aztán amikor már kb mindent bevetettek akkor "megfenyegettek" engem is és a főnökömet is, hogy ha én nem mondok fel, akkor fel fog mondani az a társaság, aki ellenem volt. Akikkel jóban voltam meg egy szót sem mertek szólni, nehogy bajba kerüljenek. A főnököm azt mondta, hogy keressek másik munkahelyet... Végül találtam egy állást, így jeleztem, hogy akkor én felmondanék. De aztán felajánlottak cégen belül egy másik állást, szintén irodába, hogy akkor áthelyeznek oda. Belementem, mert anyagilag jobban megérte maradni, mint átmenni a másik munkahelyre. Három hét után meg azt mondják nekem, hogy ez nem fog menni, vagy megyek a termelésbe dolgozni vagy mehetek amerre látok. Rákérdeztem, nem volt semmi baj a munkámmal, mindent jól csinálok, de hát így alakult... Ja és úgy, hogy az utolsó napom utáni héten lenne meg a 360 napom, hogy egyáltalán munkanélküli segélyt kaphassak... De még örüljek, hogy még mehetek dolgozni, nem lett volna muszáj bemennem már másnap se...
2015. aug. 23. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az egész munkahelyet ott kellett volna hagynod...

mi az hogy pár alkalmazott rángatja a főnököt? eszem megáll... nem lehet hogy valami más volt a háttérben? most itt nem kifejezetten személyes dolgokra gondolok

én a Te helyedben otthagynám ezt a céget és más munka után néznék

2015. aug. 23. 00:42
 2/2 anonim ***** válasza:

ez eléggé hétköznapi dolog amióta világ a világ.

ezért van az,hogy a szociális készségek a rafináció felül tudja írni a végzettséget de még a protekciót is.

ahogy az önvédelem első szabálya is az,hogy te támadsz,nem pedig az hogy tűrsz és védekezel ami a világon sehova sem vezet.

ezt figyelembe véve te voltál itt az életképtelen,mert passzív voltál és megvártad ezt a végkifejletet.

ahelyett,hogy több oldalról bebiztosítottad volna magad,vagy patkány módszerekkel eléred,hogy kirúgják az egyik főkolompost.

ezzel demonstráltad volna a hatalmad és a többi félt volna szembeszállni veled.

példával egy hasonló eset.

ismerősöm ilyesmi gondban volt és az egyik hangadónak belerakott 10g füvet az öltözőben a táskájába.

kimenetelnél csomag átvizsgálás van az őrök megtalálták és nem lett belőle rendőrségi ügy,de ott volt rajta az emberen,hogy drog,úgyhogy úgy meghúzta magát utána,mint a kisnyuszi és két hónap alatt talált a cég módot arra hogy elbocsássa.

2015. aug. 23. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!