Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol keressek olyan lányt, aki...

Hol keressek olyan lányt, aki imádja a hajápolás témát?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és van egy elég csajos érdeklődésem, mániám. Szeretnék olyan lánnyal beszélgetni, aki hozzám hasonlóan szintén oda van a hajápolásért. Mániám a különböző hajpakolások, samponok, hajzselék, frizurák. Gondoltam arra is, hogy csinálhatnánk egy közös szépségápolási blogot vagy valamilyen instás szépségápolós cuccot hajápolás témában. Az is tök jó lenne, ha barátok lennénk és csinálnánk egymásnak hajpakolást, közös szépségápoló délutánt. Ha csak beszélgetnénk hajpakolásokról, már az is jó lenne.

2021. márc. 7. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Fodrászatban
2021. márc. 7. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó ötlet sztem a legtöbb lány ilyen amúgy.De sztem nincs ezzel baj hiába vagy fiu.Nyugodtan irhatsz egyébként nekem nincs isntam. A közösaz viszont blog az jo ötlet
2021. márc. 7. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Ha a bőrápolással is így vagy, akkor én vagyok a te embered. 😇
2021. márc. 7. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Én is imádom a hajápolást 😄😄😄

És hetero fiú vagyok

2021. márc. 7. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!