Színes hajú lányok, nektek épp milyen színű a hajatok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és ötleteket szeretnék mert jelenleg nem tudok dönteni milyen színű legyen a hajam, pedig van 3 lehetséges opció.
A fazon sima egyenes haj frufruval és váll alatt van kicsivel.
Csak csajok írjanak és akiknek színes van épp, köszii.
2021. márc. 2. 18:25
1/15 anonim válasza:
Kékes-lila.
Egyszer láttam egy kleopátra frizurát, aminek a bal fele platinaszőke volt, a jobb pedig sötétkék. Nagyon jól nézett ki!
2/15 anonim válasza:
Nekem ki van szőkítve de nagyon megbántam.
inkább martam volna a természetesnél ):
4/15 anonim válasza:
Sötétzöld, barátom Joker-hajnak hívja, és tényleg pont olyan színe van. :D
5/15 anonim válasza:
Nekem most éppen fekete, de leírom a korábbiakat, hátha abból tudsz ötletet meríteni.
Piros, rózsaszín, citromsárga, sötétszürke, világosszürke, türkizkék, lila, félig rózsaszín félig kék, félig fekete félig narancssárga.
6/15 Metionin válasza:
Felül úgy a vállamig sötétkék, onnan meg méregzöld átmenetes (derékig ér). Következőnek szerintem lila lesz az átmenet, azt váltogatom csak.
8/15 anonim válasza:
Nekem most longbob fazonú rövid, tömött frufruval és ombre színezésű. A tövénél türkizkék, aztán égkék, aztán capri kék, majd szilva kék, aztán Milka lila és végül viola színű. Tehát a világosabb kéktől eljutok a világos liláig.
10/15 anonim válasza:
Most éppen lila, de gyakran változtatom. Fél centinél nem szoktam hosszabbra engedni, így egy színváltás nálam annyiból áll, hogy letolom nullásra, és ha újra kinőtt, jöhet a festés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!