Vannak itt olyan ötven körüli hölgyek,akik nagyon szerettek volna gyereket,de valami oknál fogva nem jött össze?Lennétek egy árva (már felnőtt gyerek) pártfogói,ha nektek ez pénzbe nem kerülne?
Ebben az esetben szintén indokolt lenne a nem és a kor, de lehet, hogy én nem vagyok elég modern!:D
#20:21 Egyáltalán nem társat keresek!!!!!!
#19:40
Hát,már nem 18 éves lány vagyok,de 25 éves igen.Na,remélem így sikerrel járok.Csak tudod így meg lehet nekem fognak pasikák írni,holott ez a poszt egyáltalán NEM társkereső poszt!
Akkor azokat elolvasod és válasz nélkül tiltod!
Így nem fogsz találni, az ilyet az élet hozza magával.
Nekem nagyon rossz volt a kapcsolatom anyámmal, aztán lett egy idősebb kolléganőm, akivel kölcsönösen megszerettük egymást.
Gyerektelen volt, de jókedvű, pozitív személyiség, hatalmas életbölcsességgel, toleranciával.
Szerettem vele beszélgetni, sok privát időt is eltöltöttünk együtt.
Neki is volt férje, nekem is, összejöttünk családilag is.
Amikor infarktus után kiadták a körházból, hozzánk jött "haza" és én felügyeltem, hogy rendben legyen minden szempontból, míg haza mertem engedni.
Végül túlélte a férjét, 92 évesen halt meg és én lettem az örököse.
A végrendeletében leírta, hogy gyerekeként szeretett.
De ez soha nem jött volna létre, ha nem ismerjük meg egymást teljesen spontán, a mindennapokban.
#21:02
Én is azt hittem,hogy az élet hozhat ilyet magával,de nekem csalódnom kellett.Megkérdezhetem hány és voltál Te és a hölgy,amikor megismertétek egymást?Szép,hogy a végrendeletében ezt írta,hogy a gyerekeként szeretett,megható.
#21:33
Nem fogok férjhez menni.Nem lesz rá lehetőség,de ez bonyolult.
#21:02
*hány éves
Elírtam,bocs.
Esetleg barátra nincs szükséged?
Lehet hülyén hangzik de csak szimpla barát és semmi más.
Ha gondolod és benne is lennél akkor nyugodtan írj.
23F
Egyébként egyetértek a 14-es el,általában tényleg az élet hozza magával ezt,pl én is halottam már hasonló kapcsolatról mint a 14-es é volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!