Hol találok olyan huszonéveseket, akikkel/akivel, egymást megismerve kimennénk az USA-ba nyáron dolgozni?
Mivel nem dolgozni voltam kint, nem sokat tudok róla. Ezért is tettem fel a kérdést.
Egyébként mindenkinek más életmód jön be. És ha nekem megéri "feketén" bedolgozni a rokonoknak? Vagy eltűnni egy hippi közösségben? Biztosan ők is mind teljesen legális státuszú, amerikai állampolgárok. :D
11
Igen, mert senki sem költözik USA-be azért, hogy hippik legyenek. :D
Aha... nem voltál az usában, de voltál floridában... 🤣
Szólj már Bidennek, h FL nem hozzá tartozik...🤣🤣🤣
13
És hol említette a kérdező, hogy nem volt még USA-ben?
16
Szerintem probald meg ertelmezni a mondatot.
Abszolút nem értem miért ilyen rosszindulatú mindenki, a kérdező nem írt semmi konkrétat, csak hogy nyáron kinn dolgozni. Ez lehet akármi, akár Camp Leaders-szel is ki lehet jutni, nem túl bonyolult, bátyám is volt már ilyen úton és hatalmas élmény az egész. Tény, hogy nem a pénzkeresésről szól, de izgalmas.
Ha ilyesmiben gondolkozol, szerintem biztos vagyok benne, hogy erre vannak csoportok pl. Facebookon, de ha esetleg félreértettem valamit, akkor bocsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!