Hol találok olyan huszonéveseket, akikkel/akivel, egymást megismerve kimennénk az USA-ba nyáron dolgozni?
Ember ez nem rokon/nem rokon kérdése, turistavízummal NEM LEHET DOLGOZNI. Vagy bedolgoznál a rokonok vállalkozásában? Feketén lehet, persze, lehet mindent, csak nem biztos hogy megéri, ha lebuktok vele. Úgy látom, veled ellentétben én már jártam odakint :) Már ahhoz is fél évnyi papírmunka kellett, hogy a férjem a saját munkáltatóján keresztül kimehessen pár hónapra munkaügyben. Azt hitték, fejreállnak mire engedélyezték nekik, pedig nem most kezdte a cég. Nekem nem is adták meg, csak a sima ESTA-t.
Nagyon csábítóak lehetnek a 80-as filmek, de azóta feltalálták a digitalizációt. Ha valami szart csinálsz odakint vagy nem mész haza időben, ki fognak utasítani az országból és kitiltanak. Talán még a rokonaid is megütik a bokájukat... nem is értem, ők miért nem világosítottak fel, hogy hogy megy ez? Nem véletlen, hogy már csak a mexikóiak látják el az illegális bevándorló státuszt, onnantól, hogy a kezükben volt a repülőtéren az útleveled, már képben vannak veled, már nem úgy megy ,hogy csendben disznólkodsz meg eltűnsz :D
Csomó olyan ország van, ahol működik a backpacker munkavégzés, miért nem mész olyanba? Ausztrália pl. kifejezetten kedvelt úticél ilyen szempontból.
Értékelem a kevésbé pozitív tapasztalatokat is.
Az viszont nem igaz, hogy nem voltam még az USA-ban. Floridában már jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!