Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátság véget ért hogyan tovább?

Barátság véget ért hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ötletekre lennék kíváncsi, hogy aki már volt ilyen helyzetben hogyan élte meg és lépett tovább?
2021. febr. 21. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem volt egy nagyon nagyon jo baratnom kozepiskolaban.

Nalunk az tortent, hogy anyukam nagyon beteg lett es minthogy mellettem allt volna inkabb elenem fordult..az egesz osztalyt ellenem forditotta mig anyukamat apoltam otthon kitalat mindent.

En ezt sose tudtam azota se megbocsajtani neki. Es konnyen tul tettem magam rajta. Mert bebizonyitotta h NEM BARAT!

azota egyszer probaltuk megjavitani hatha hat mind hiaba...

Sztem attol fugg min vssztetek ossze :)

Azota van egy masik nagyon jo baratnom vele is vesztunk mar ossze eleg komolyan meg csunyakat is mondtunk egymasnak viszont vele most igy vissza gondolva mar tok baromsagon.

Azota kibekultunk es minden oke.

Sztm gondold at mennyire komoly amiert osszevesztetek es erdemes e elfelejteni ot egy pl butasag miatt :)

2021. febr. 21. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Újakat kerestem. Ezt tudod tenni te is.
2021. febr. 21. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:
A barátok jönnek-mennek, néhány megmarad. Sosem gondolkodtam még aktívan ezen. Az egyesnek igaza van.
2021. febr. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!