Hogyan tovább? Érdemes még barátoknak maradnunk?
Ez nem mindig igaz,mi is eleinte 3-an voltunk,aztán jött egy negyedik is és akkor se voltak problémák. Általános iskolai barátság volt,a 3-ból kettővel tartjuk ma is a kapcsolatot,az egyik lemorzsolódott. Középsuliban szinte ugyanez volt a felállás,de ott maradtunk hárman.
Szóval simán működhetne,de nekem a negyedik csaj itt nagyon bűzlik.
Ma elkeztünk arra gyanakodni ,hogy elmondja a titkainkat egy lánynak,aki utál minket,sőt egészen biztosak vagyunk benne
köszönöm az eddigi válaszokat
Én már rég megfigyeltem, hogy az ilyen nagyobb lánytarsaságok egy idő után mindig áskálódásba/titkolózásba/egymás kibeszélésébe torkollanak, úgyhogy szerintem is érdemesebb kettes-hármas barátságokat fenntartani inkább. Attól még lehettek jóban a negyedik lánnyal is, de neki ne mondjátok el a személyesebb dolgaitokat (pláne így, hogy tudjátok is, hogy továbbadja olyannak, akinek nem kéne...).
Egyébként nekem is nagyon sokáig hármas barátságaim voltak, és visszagondolva, őszintén szólva egyik sem működött. (A négyesek meg pláne...) De ha a ti hármasotokkal eddig nem volt probléma, szerintem térjetek vissza ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!