Utáljátok a kis nyomorékokat akik elkezdenek szteroidozni és hirtelen akkora egójuk lesz mint a Föld?
És agresszíven, indulatosan kezdenek el beszélni. Hirtelen hatalmas önbizalmuk kerekedik a semmiből. Hirtelen rosszfiúk lesznek mert akár verekedni is mernek már.
Annyira szánalmasak az ilyen emberek.
21
Aham. Tehát akkor szedje mindenki, milyen szép kis világ lenne belőle, mindenki izomagyú, idegbeteg, agresszív. Hajrá Szteroid!
Élőben még sose láttam ilyesmit, aki koxos volt és ismertem, vagy beszéltem vele mind normális volt.
Inkább azokat nem szeretem akik tizenévesen naturalként (40+ kar+ 150kg fekvenyomás stb 1 év alatt..khm) hirdetik magukat a neten, leginkább youtube videók formájában, azért hogy nézettséget szerezzenek.
Egyébként nem leszel törvényszerűen "izomagyú, idegbeteg agresszív" ahogy te írod.
Viszont a mellett ne menjünk el hogy a használatával ugrásszerű előnyöket érünk el a testépítésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!