Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Utáljátok a kis nyomorékokat...

Utáljátok a kis nyomorékokat akik elkezdenek szteroidozni és hirtelen akkora egójuk lesz mint a Föld?

Figyelt kérdés

És agresszíven, indulatosan kezdenek el beszélni. Hirtelen hatalmas önbizalmuk kerekedik a semmiből. Hirtelen rosszfiúk lesznek mert akár verekedni is mernek már.

Annyira szánalmasak az ilyen emberek.

2021. febr. 15. 13:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Semmivel nem vagy különb náluk, ha ezért kényszert éreztél arra, hogy ezt nyilvánosan "megkérdezd"! Szerencsétlen!
2021. febr. 15. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit lehet ennyit rugózni egy ekkora baromságon, de szerintem engedj ki egy kicsit mert ha mindenen így felhúzod magad ok nélkül, akkor korai agyvérzés lesz a film vége.
2021. febr. 15. 13:51
 13/23 A kérdező kommentje:

12

Nem lehet véleménye az embernek?

Felidegesít, ez ellen nem tudom mit tegyek! Ahogy te sem tudod mit tegyél az ellen, hogy felidegesítettelek.

Nyugodj le! Bagoly mondja verébnek!

2021. febr. 15. 13:54
 14/23 A kérdező kommentje:

12

Ja és hogy mit lehet ezen rugózni?

Az, hogy például te vagy a szenvedő alany? Hogy visszaél az extra fizikai erejével? Agressziójával?

Ez simán olyan, hogy csak megengeded másoknak ugye? Te vagy az akit el lehet taposni, ilyen alapon te is fenntartod az ilyen jelenségeket!

2021. febr. 15. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:
:DDD
2021. febr. 15. 13:58
 16/23 anonim ***** válasza:

14

Megvertek?:D

2021. febr. 15. 13:58
 17/23 A kérdező kommentje:

16

Nem. Nem attól félek, ki tudok állni magamért, nem vagyok gyáva.

Hanem a viselkedésük zavaró inkább.

Hogy azelőtt olyan félősek, dadogósak voltak, most meg hirtelen alfának képzelik magukat.

2021. febr. 15. 14:05
 18/23 A kérdező kommentje:

16

Egyébként ez azokra is érvényes akik elmennek 3 küzdősport edzésre és hirtelen olyan magabiztosak lesznek mint az atyaúristen. Ez is ugyanolyan szánalmas a szememben.

2021. febr. 15. 14:06
 19/23 anonim ***** válasza:

Lehet véleménye az embernek, csak nem tudom, hogy honnan veszed, hogy:

-ezen az oldalon a véleményedet kell kiírni kérdésnek álcázva

-egyáltalán ki a francot érdekel, hogy ennyit tudsz vergődni egy hülyeségen?

2021. febr. 15. 14:41
 20/23 A kérdező kommentje:

19

Te hülyeségek tartod én meg nem.

Tudod a vélemènyek különbözhetnek.

Ha nem értesz egyet akkor mi a francért írsz?

Te is rugózol rajtam látod? Te sem vagy különb.

Még mielőtt nagyobb bohócot csinàlsz magadból szerintem menj más kérdés alá trollkodni

2021. febr. 15. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!