Egy 50-hez közeli férfivel szeretnék legalább kommunikációs kapcsolatot létrehozni,de ő nem hajlik erre,azt mondta,hogy neki így jó,ezt szokta meg.... Se gyerek,se barátok semmi,próbálom vele,de semmi reakció....????
Ilyen idős korban a megszokás már nagyon nagy úr :)
Én is introvertált vagyok, egyedül élek 47 évesen. És nem azért, mert antiszoc vagyok vagy mert az "üres létezésre" vágynék. Vannak jó barátaim, kedves szomszédjaim, "kommunikációs kapcsolat" is van, akármit is jelent. Meg cicám, halam, kertecském.
De így hozta a sors és ez sok szempontból kényelmes, komfortos és főleg: megszoktam. És egyáltalán nem érzem úgy, ahogy az előttem író lefesti: ez nem gödör, ez nem üres létezés, ez nem az élet árnyékos oldala, ez nem azt jelenti, hogy semmi pozitívot nem várok az élettől. Sőt, még sok tervem van! Ha valakire ez mind jellemző, az inkább depressziós. Az igaz, hogy az életben mindent nekem kellett megoldanom, intéznem, megszerveznem, megcsinálnom, minden gesztenyét én kapartam ki magamnak. Ez lehet, hogy valami burkot vont körém, de nem jelent bezárkózást, csak egyszerűen nincs tér egy új embernek ebben a kis világban.
Biztos lehetne, csak ahhoz valami nagyon magával ragadó antré kellene vagy konkrét döntés a részemről, hogy helyet csinálok, de a megszokás ugye... :)
Thomas,köszönöm válaszod....
Többször elolvastm,elgondolkodtató.....
Milyen célból akarsz vele kapcsolatot létesíteni? Azért az nagyon nem mindegy.
Lehet hogy csak neked jó.
Valahogy úgy igazítsd, hogy neki is jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!