Miért megy tönkre minden emberi kapcsolatom ? Ennyire rossz, gonosz lennék ? Mindenki csak lekoptat engem, a volt barátok mind elhagytak engem, leléptek. Ennyit ér a barátság.
45
Jah tuti olvassak a kerdesedet, te gyaszkoporso
Engem érdekelne, hogy mi történt. Mióta voltatok barátok, milyen barátok voltatok (bizalmas, vagy haver akivel bizonyos programokra közösen mentetek stb) honnan ismeritek egymást (gimis osztálytárs, munkatárs stb.) és mikor építették azt le és hogyan, esetleg, ha van ötleted, hogy miért.
Végig olvastam a kommenteket, és lehet rosszul értelmezem, de azért távolodtatok el, mert családjuk lett, neked pedig nem, így teljesen más életszakaszban vagytok, amit nehéz összeegyeztetni. Nem mondom, hogy igazuk van, nem mondom, hogy neked van igazad, csak fejtsd ki, hogy megpróbáljak válaszolni.
Nem sürgős, megvárhatom, amíg csillapodnak a kedélyek.
Lehet a stílus, meg a hangnem problémás, átléptem egy határt, de a mindanivalóm tartalmába szerintem nem nagyon lehet belekötni.
És mondom, elsősorban az akad ki ezen az íráson, meg kéri ki magának, aki magára ismert. Így leplezik le saját magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!