Szerintetek érdemes vele újra felvenni a kapcsolatot?
Volt egy kiváló, bizalmas, jó barátom a gimiben. Fiú. Mindig egymás mellett ültünk. 1974-ben érettségiztünk, a bankett után kettesben vártuk meg a felkelő napot a Gellért-hegy tetején. Csodálatos volt. Érettségi után elkanyarodott az életünk egymástól. Ő vidékre került, megnősült, jött a gyerek, külföldre került, stb. Én férjhez mentem, én is éltem az életemet.
Aztán jött a wiw, és 2004-ben egymásra találtunk. Hamarosan személyesen találkoztunk, és boldog örömmel, hosszan öleltük egymást, és ott folytattuk a beszélgetést és úgy, ahogy anno félbemaradt.
Soha nem szabad kihagyni a lehetőségeket. Vagy fogadtatásra találsz, vagy nem. De a próbát megéri! Légy természetes, olyan, mint akkor voltál, amikor elsodort az élet egymás mellől benneteket.
Nem véletlenül nem beszéltek...
Ha érdemes lett volna, akkor nem szakad meg a kapcsolat
Van aki csak naponta párszor nézi meg üzeneteit, vagy munkája olyan, ami miatt nem tud gyakran írni, esetleg a személyességet jobban preferálja.
Személyes találka és meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!