Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki hogy élte meg, hogy ő volt...

Ki hogy élte meg, hogy ő volt a “felesleges” egy baráti társaságban?

Figyelt kérdés

A helyzetem a következő volt: 4-en voltunk barátok az egyetemen első éven. Úgy éreztem mintha én felesleges lettem volna, sosem hívtak közös programokra (általában 3-an mentek együtt), mintha én lettem volna az az alany a társaságban, akit mindig lehetett szívatni, a “titkokba” sem lettem általában beavatva.

Egy idő után meguntam ezt a szerepet, és azóta elszeparáltam magam tőlük.

Más is volt már hasonló helyzetben? Ha igen, milyen módszert alkalmaztál megoldásként a helyzetre?

2021. febr. 2. 22:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó Válaszadó, hogy ezt leírtad, minden századdal egyetértek. Lehet, hogy elsőre “kegyeltlennek” tűnhet, de személy szerint én sem tudnék olyannal barátkozni, aki leragad egy bizonyos szintre, és onnan nem tud és nem is akar fejlődni, hiszen akkor mi magunk sem tudunk igazán. Vannak ilyen esetek is, nem is egy, tehát teljesen igazad van. :)
2021. febr. 4. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!