Szobatársammal együtt szoktunk aludni, ez baj lenne?
Figyelt kérdés
Amikor részegen jövünk haza buliból, akkor általában annyira fáradtak vagyunk, hogy egy ágyban alszunk. Ez mennyire fura?2021. jan. 31. 12:26
2/9 anonim válasza:
Mennyiben lenne kevésbé fárasztó mindenkinek a saját ágyába bezuhannia? Az egyikőtök ágya az előszobában van, a másiké meg a palota nyugati szárnyában?
3/9 anonim válasza:
Egy karnyújtásnyira vagytok attól hogy kiverjétek egymásnak.A síkosítót javaslom legközelebb előre bekészíteni, hogy ne csutka hót részegen kelljen keresgélni ha úgy döntötök hogy új szintre emelnétek a barátságotokat.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Az együttalvástól még senki sem esett teherbe
5/9 anonim válasza:
Az, hogy kijárási tilalom ellenére se bírjátok ki a bulizást és hogy bulit lerészegedés nélkül nem bírtok ki, ez szomorú.
6/9 anonim válasza:
Ejj, szeretnék én egy ekkora lakásban élni, hogy ilyen k*rva messze van a saját ágyam. Amúgy cukik vagytok, mint tipikus 2 hülye kis pajtika. 😄
7/9 anonim válasza:
Ennyire messze van a két ágy egymástól?
Hoztam már haza részeg lakótársamat, aki még így is eljutott a saját ágyáig- teszem hozzá, a két ágy között kb öt lépés van.
8/9 anonim válasza:
Nincs benne semmi fura, még nem részeg emberekkel is megesik. És miért lenne baj? Ha nektek nem baj, akkor nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!