Hogyan tudnék elfelejteni egy olyan barátot, akivel együtt nőttünk fel? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Úgy törődött velem, mint még soha senki, minden titkom elmondtam neki, akkor sem fordult el, amikor a legnagyobb hibáim követtem el. A világ másik felére költöztem így külön váltak az útjaink, de az utóbbi időkben egyre többet gondolok rá. Hogyan tudnék elfelejteni egy ilyen lányt?2020. dec. 30. 01:26
1/7 anonim válasza:
Szeretnék neked segíteni. Szóval írom is amit gondolok
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlen muszáj elengedned, ha ennyire jóba vagytok, interneten keresztül beszélgethetsz vele, tovább lépni viszont úgy tudsz ha új kapcsolatokat alakítasz ki és a régivel ha nem folytatod egyáltalán a kommunikációt idővel enyhűlni fog a hiánya.
3/7 anonim válasza:
Először is. Ne akard elfelejteni, egy jó barátot aki mindig melletted állt nem kell elfelejteni. A táv nagyon sokszor tönkre tesz mindent hisz a találkozások elmaradnak ezáltal eltávolodnak az emberek.. De ott van a távkapcsolat úgymond, tudom sovány vigasz de ha barátságról van szó azzal az megoldható, kivéve ha többet érzel :( tudom nagyon nehéz neked most és úgy érzed a világ fájdalma rajtad áll, és ezt érezni kell nem csak valakinek papolni erről, de maradj nagyon erős és ne hagyd hogy a hiánya elnyomjon, biztos vagyok benne hogy ő sem azt szeretné hogy miatta szomorkodj 0/24-Ben, lehet akármilyen messze valaki pár havonta egy találkozó belefér talán. De ha tényleg nagyon messze van és necces lenne akkor tényleg ott van a távkapcsolatos megoldás. Annyi alkalmazáson tudnátok tartani a kapcsolatot.
4/7 anonim válasza:
#3 vagyok én írtam az elsőt is és az előttem lévővel is egyetértek
5/7 anonim válasza:
Nem elfelejteni kell, mert akkor a természeted ellen harcolnál, hisz a szíved azt mondja, hiányzik. El kell fogadnod, hogy ő nincs veled, át kell élned a bánatodat, teret kell adnod az érzéseidnek. Érzéseidtől függ, meddig tart ez el, de sose állj ellent.
6/7 anonim válasza:
Le se ..ik már téged, ezért akarod elfelejteni?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, részben ezért is
2020. dec. 31. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!