Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen a barátnőm?

Miért ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért ilyen. Úgy érzem, hogy kárörvendő. Igazából, mikor írok neki üzit, hogy valami kevésbé jó történt velem, akkor röhögös emojit tesz, és olyan kárörvendően ír vissza, és ha megkérdem, hogy miért akkor csak vitatkozást keltek, mert azt mondja, hogy hát nem szabad. Persze én neki nem mondhatok semmit, ő magát dicsőíti, ha valami jó történt vele, és titokban elvárja, hogy én is, amit természetesen megteszek ha neki ez jól esik, nekem nem kerül semmibe, vagyis ezt úgy kell érteni, hogy megdicsérem. (Mindketten lányok vagyunk)

2021. jan. 28. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress igazi barátnőt, mert ő nem az 🤷‍♂️
2021. jan. 28. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úr isten nekem is volt egy ilyen barát nőm.. hát azóta már nem az. Megúntam a játszmázásait
2021. jan. 28. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még fiatalok vagytok. Nekem is volt egy ilyen "barátnőm" tizenévesen és a huszas éveim elején (most 26 vagyok)... Soha nem örült annak, ha valami jó történt velem. Bezzeg ha valamit elpanaszkodtam neki, máris látszott rajta, hogy boldog. Az ilyen embereket jobb minél előbb kipenderíteni az életedből, mindig azon lesz, hogy lehúzzon téged, magát meg isteníti.
2021. jan. 28. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért ilyen a barátnőd?

Miért barátnőd az ilyen?

2021. jan. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!