Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi történt egyik napról a...

Mi történt egyik napról a másikra ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés

A problémám a következő:

Van egy srác, akit gyerekkorom, jobban középiskola óta ismerek, de hónapokkal ezelőttig még csak nem is beszéltünk soha. Nekem van egy párom, az említett srác közeli rokona egyébként az én páromnak.

Az elmúlt időszakban sokat voltam kénytelen itthon lenni egyedül, ugyanis a párom külföldön dolgozik, barátaim nincsenek. Régebben mindig is fiú barátaim voltak, és a páromnak nem is volt ellenére az, hogy én a rokonával szorosabb baráti viszonyt ápoljak, így az elmúlt hónapokban a sráccal mondhatni legjobb baráti viszonyba kerültünk, segített nekem a férfi munkában, megbeszéltünk mindent vagy ha más nem, csak vicces képeket küldtünk egymásnak messengeren, megosztotta velem a bizalmas dolgait vagy a lány ügyeit, ha átjött a falunkba, akkor mindig szólt nekem, hogy otthon vagyok-e. Tudja, hogy szeretem az autókat, ezért ha volt valami baja az autójának, mindig bevont a tesztelésébe, ha játszott számítógépen, mindig mutatta messengeren, hogy mit játszik, elmondta miről szól stb. Minden nap hülyéskedtünk valamit. Egy héttel ezelőttig. Ugyanis múlt hét csütörtök óta mint akit elvágtak. Ugyanúgy jött át, ittunk egy kávét, beszélgettünk, mentünk egy kört autóval, ő hazament, majd a további napokban nem lehetett vele beszélgetni. Egyszavas válaszokat írt, már nem kérdezett vissza, vagy csak és kizárólag emojival válaszolt egy üzenetemre, vagy régebben ahogy a munkája engedte, azonnal válaszolt nekem (kb 20-30 perc), most ezekre az emojikra is 2 órát kell várnom. Teljesen meghalt a beszélgetésünk, már egy ilyen semleges válasza után írni sem merek. Néha megpróbálok valami hülyeséget küldeni, de arra is csak emojit kapok már és nem pedig mint régen, hogy eszébe jutott róla valami és elmondta nekem. Az, hogy én ezt a barátságot felépítettem, nagyon sok időmbe került, hiszen minden barátom a végén úgyis elhagyott, mindig egyedül maradtam. Annyira szükségem volt rá, annyira örültem neki, hiányzik, és most ott vagyok egy hete, hogy fogalmam sincs, mit rontottam el. Ugyanolyan voltam azon a csütörtökön, mint máskor, semmivel nem bántottam meg. Megkérdezni nem merem, hogy mi a baja, ugyanis félek a reakciójától és nem akarok családi összejöveteleken feszélyezve jelen lenni.

Elsősorban srácok véleménye érdekelne a témával kapcsolatban, hogy ti mitől váltok egyik napról a másikra teljesen idegenné, érdektelenné?

2021. jan. 28. 09:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#9: Tudod, milyen rossz érzés ez a másik oldalnak? Amikor beleszeretsz valakibe, aki soha nem lehet a tiéd. Ez valószínűleg neki is nagyon fájdalmas helyzet. Te "csak" barátilag szeretted őt, ő meg lehet, hogy nem, ezért esetleg próbálja eltitkolni. Én most is azt mondom, hogy őszintén beszéld meg vele, mit érez. Akár rá is kérdezhetsz, hogy beléd szeretett-e. Lehet, hogy el fogod őt veszíteni, de akkor is tönkremehet a barátságotok, ha nem tisztázod a helyzetet.
2021. jan. 28. 09:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Még arra is gondoltam, hogy lehet, elege van belőlem, ciki lettem vagy nem férek bele a baráti körébe, bár azt szerintem az első héten is el tudja valaki dönteni, nem kellenek hozzá hónapok!

Valahogy úgy érzékelem, neked lesz igazad!

2021. jan. 28. 09:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is vagyok így, minden nap, ha másnem, 2 naponta írt, ilyen-olyan okkal mindig megtalált és órákig beszélgettünk, hülyéskedtünk. Egyszer csak mintha elvágták volna. Nem is merek ráírni, majd csak összefutunk, itt lakik egy köpésre.. :'D :D Én is erre tudtam gondolni, hogy vagy nem akar jobban belemélyedni, mert én házas vagyok, és nem akarja fájdítani a szívét, vagy lett végre valami lány a láthatáron, és most annak csapja a szelet.. Egy ideig sajnáltam, hogy eltávolodtunk egymástól, de most már jól vagyok. :D
2021. jan. 28. 09:57
 14/19 A kérdező kommentje:
#13: én azért halok bele úgymond, mert nagyon szükségem lenne nekem is valami barátra.. Nem sok embernek tudok őszintén megnyílni és neki sikerült, tehát különleges embernek gondolom őt.
2021. jan. 28. 10:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#14: Valószínűleg ő sem úgy akarta, hogy beléd szeressen. Próbálja eltitkolni, még ha ő is belehal ebbe lelkileg. Úgy sejtem, nem akarja neked elmondani, mert fél a következményektől, ezért inkább "menekül". Ilyen helyzetekben sajnos nincs jó megoldás, valaki mindig sérül, néha mindkét fél. Vagy kapcsolat, vagy semmi, középút nincs.
2021. jan. 28. 10:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Megpróbálom helyrehozni, valahogy beszélni vele, de készítem a lelkemet, hogy esetleg ennyi volt, még ha nagyon rossz is lesz. Szeretném, hogy jó legyen neki.
2021. jan. 28. 11:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet szépítgetni a dolgot jobbra-balra, de attól még az igazság igazság marad; egy fiú sohasem érdek nélkül barátkozik egy lánnyal. Mindig remény munkál benne, hogy befigyel egy kósza numera.
2021. jan. 29. 15:52
 18/19 A kérdező kommentje:

Találkoztam ilyen sráccal, akit nem érdekelte hogy van párom, hajtott rám.

Ő soha nem tett véletlen utalásokat sem rá sőt nagyon tiszteli a rokonát, szerintem meg sem fordult a fejében, hogy átverje, ebből adódóan nem hiszem, hogy ezért lettem volna a barátja, amikor "arra" mindig van neki nő.

2021. jan. 29. 17:14
 19/19 ...Laci ***** válasza:
En nem hiszem hogy letezik fiu-leany baratsag. Tapasztalatombol mondom.
2021. jan. 29. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!