Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy fogadnátok ezt egy jó...

Hogy fogadnátok ezt egy jó baráttól?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki még általános iskolában osztálytársam volt. 8. osztályban év végén jöttünk rá, hogy azonos az érdeklődési körünk sportokban, és mindkettőnket nagyon vonz a mountain bike. Ezért elkezdtünk együtt biciklizni, szinte egész nyáron kint voltunk az erdőben és nyomtuk, trükköket tanultunk, új helyeket fedeztünk fel stb. És ez kb. 2019 nyaráig így is ment, néha iskola után mentünk, sokszor hétvégén stb. Aztán egyszer csak meglett a jogosítványa motorra, és onnantól full abbahagyta a biciklizést. Kérdeztem tőle még 2019 nyár előtt, hogy most nyáron is biciklizünk-e, de azt mondta, hogy inkább motorozik. De nem értem, hogy a kettő hogy zárja ki egymást, mert egy mountain bike az erdőben teljesen más élményt ad, mint egy 50-es motor közúton. És azóta mióta motorozik egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor találkoztunk. Azóta csak 1x voltunk együtt biciklizni, akkor is azért, mert a motorjának valami baja volt, de már eladta a biciklijét is, és alig keres azóta. Ti hogy fogadnátok ezt? 17F

2021. jan. 24. 11:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Egy percig ne zavarjon, hogy itt az egyetlen válaszom a 8-as!

De a kérdésed szempontjából teljesen mindegy, hogy biciklizésről, azon belül milyen biciklizésről, sakkozásról, vagy kézimunkaszakkörről van szó, a barátodat már nem érdekli, kész!

Ha tényleg barátok lettetek volna, akkor enélkül is keresné a társaságodat, de nem teszi, ergo ő nem tekintett barátnak, csak valakinek, akivel együtt biciklizett, míg érdekelte.

2021. jan. 24. 12:35
 12/23 A kérdező kommentje:

Jó, én már elengedtem a magyarokat, nem érdekel.

Csak megint betámadtak a mélymagyarok, akik harapnak a biciklire, mer' az nem motorra' megy, ezért biztos izgalmasabb 60-al menni a főúton

2021. jan. 24. 12:38
 13/23 A kérdező kommentje:
*Jó, én már elengedtem a barátomat, nem érdekel
2021. jan. 24. 12:39
 14/23 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok magyarozásért, de hát eddigi biciklis karrierem során rájöttem, hogy ez egy létező jelenség itt, máshol annyira nem tapasztaltam
2021. jan. 24. 12:39
 15/23 anonim ***** válasza:
20%
Nem támadt be semmilyen mélymagyar téged, te kezdtél pejoratív értelemben magyarozni. De gondolom Németországban mosogatnak anyuék, azért van ennyire kiaakadva a magyarokra
2021. jan. 24. 12:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát ja, hónap végén is SLS rugóval adom be Leogang-ot
2021. jan. 24. 12:45
 17/23 anonim ***** válasza:
40%

Téged olvasva Kérdező, szerintem a "barátodnak" nem a biciklizésből lett elege!:) Inkább eladta a bringát, csak hogy szabaduljon.

És ezt most halál komolyan gondolom.

(3-as és 7-es vagyok, hogy képben legyél!)

2021. jan. 24. 12:54
 18/23 A kérdező kommentje:
Na igen, mert ha gyakorikérdéseken kötöszködök emberekkel, akik azt se tudják miről van szó, akkor az biztos tükrözi azt, hogy a barátaimmal hogyan viselkedek :DD
2021. jan. 24. 12:56
 19/23 anonim ***** válasza:
20%

Ügyi vagy, menő amíg anyuék adják rá a pénzt :D

#17 szépen leírta. Az arcodból lett valószínűleg elege a másik srácnak.

De hogy érts én meg a #1,5,10,15 vagyok

2021. jan. 24. 12:58
 20/23 A kérdező kommentje:
Ti nagyon buták vagytok :( Még mindig nem értem, mi a tököm köze van az itteni viselkedésemnek ahhoz, hogy a barátaimmal hogy viselkedek? :DD
2021. jan. 24. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!