Ti mit tennétek, hogyan fogadnátok?
Megbeszéltük előre, hogy a barátnőm itt alszik, még tegnap. Minden rendben ment, délelőtt felhívott, hogy mikor jöjjön, mondtam, hogy jöhet most is. Ez volt reggel 8-kor. Mondta, hogy oké csak eszik, meg lemegy boltba. Vártam kb. 9-ig akkor hívtam, nem vette fel. 11-kor újra hívtam azt mondta most ért haza, eszik. Délután 1-kor 2x hívtam egyszer nem vette fel (nem kinyomta, hanem nem vette fel), aztán azt mondta még beágyaz. Aztán fél 3-kor hívtam azt mondta mindjárt jön csak ott van barátnője(egyben rokona is) és filmeznek.... egyszer se mondta, a telefont se vette fel, ha igen csak magyarázkodott... megértettem volna pedig.. ha itt lesz szóvá tegyem? Ti hogyan reagálnátok?
12/L
Megkérdezném tőle egyenesen, hogy miért ígérgetett, miért nem vette fel a telefont. Neked ez rosszul esett, és nem érted az okát.
Hátha van rá elfogadható magyarázata, nem kell mindjárt tönkretenni egy barátságot.
Éreztem, hogy lesz ilyen is.. :'D
BAKKER SEMMI BAJOM NEM LETT VOLNA, Ő HÍVOTT REGGEL, HOGY MIKOR JÖJJÖN, MONDTAM, HOGY FELŐLEM MOST IS JÖHET AZT MONDTA JÓ.
Mostmár érted?:))
Felőlem ha délután 6-kor jön az is megfelel, de akkor reggel mondhatta volna.
Nálad aludt?
Kíváncsiak vagyunk, nem csak azért válaszolunk, hogy csak, hanem mert érdekel, hogy mi történt. 😊
Igen, végül itt aludt.
Nem akartam először szóba hozni a dolgot, de ő látta, hogy baj van. Mondta, hogy ne haragudjak, csak váratlanul toppant be a barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!