Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy fogadnátok ezt egy jó...

Hogy fogadnátok ezt egy jó baráttól?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki még általános iskolában osztálytársam volt. 8. osztályban év végén jöttünk rá, hogy azonos az érdeklődési körünk sportokban, és mindkettőnket nagyon vonz a mountain bike. Ezért elkezdtünk együtt biciklizni, szinte egész nyáron kint voltunk az erdőben és nyomtuk, trükköket tanultunk, új helyeket fedeztünk fel stb. És ez kb. 2019 nyaráig így is ment, néha iskola után mentünk, sokszor hétvégén stb. Aztán egyszer csak meglett a jogosítványa motorra, és onnantól full abbahagyta a biciklizést. Kérdeztem tőle még 2019 nyár előtt, hogy most nyáron is biciklizünk-e, de azt mondta, hogy inkább motorozik. De nem értem, hogy a kettő hogy zárja ki egymást, mert egy mountain bike az erdőben teljesen más élményt ad, mint egy 50-es motor közúton. És azóta mióta motorozik egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor találkoztunk. Azóta csak 1x voltunk együtt biciklizni, akkor is azért, mert a motorjának valami baja volt, de már eladta a biciklijét is, és alig keres azóta. Ti hogy fogadnátok ezt? 17F

2021. jan. 24. 11:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen más élményt ad, de járnál busszal, ha járhatsz autóval is?
2021. jan. 24. 11:34
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Titeket csak a biciklizes tartott ossze ezek szerint, ha eladta, akkor azzal a baratsagrol is lemondott. Nekem is voltak ilyen "barataim", de ok inkabb csak tarssk egy egy trvekenyseghez, nem potolhatatlanok.
2021. jan. 24. 11:38
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

17 évesek vagytok, még ezerszer fognak változni a hobbijaitok - neked is - ebben nincs semmi megbeszélgetni való, vagy elítélendő.

A barátod meg láthatóan nem volt a barátod, csak partner egy passzióban, ami őt már nem érdekli, váltott.

Keress a lakhelyedhez közeli bringás sportegyesületeket, Facebook csoportokat, vagy indíts te ilyet és máris lehet menni az erdőbe!

2021. jan. 24. 11:46
 4/23 A kérdező kommentje:

1-es

Igen sajnos azt nem kalkuláltam bele, hogy a magyaroknál a biciklizés az csak a boltbajárással egyenlő.. Gyengébbek kedvéért: Nem közlekedésről van szó, hanem sportról. Amiben simán lehet elérni olyan sebességeket, mint motorral.

2021. jan. 24. 11:49
 5/23 anonim ***** válasza:
52%

Mi ez a magyarozás?

talált egy jobb, érdekesebb, izgalmasabb hobbit, továbblépett, ennyi

2021. jan. 24. 12:04
 6/23 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én nekem ha lenne egy 50-es motorom, amivel közúton közlekednek mint több ezer átlagos ember magyarországon, még mindig ezerszer 'érdekesebbnek és izgalmasabbnak' találnám ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=bSLnAgoWkd8

2021. jan. 24. 12:14
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

Látszik, hogy fogalma sincs pl. Hollandiáról!:)... vagy bármelyik európai ország vidéki részeiről.

2021. jan. 24. 12:14
 8/23 anonim ***** válasza:
74%

Szeretnéd ráerőszakolni, hogy a kedvedért egy számára már totál érdektelen tevékenységet végezzen?

Vagy mit szeretnél?

2021. jan. 24. 12:17
 9/23 A kérdező kommentje:
Én aztán nem, csak gondoltam tisztázok pár dolgot, mert látom nem nagyon voltál képben, hogy milyen biciklizésről volt szó. Ezt az első válaszod teljesen le is írja.
2021. jan. 24. 12:19
 10/23 anonim ***** válasza:
52%

Tökéletesen tisztában voltam vele eddig is, hogy mi az a mountain bike-ozás :)

Te nem vagy hajlandó elfogadni, hogy van mások számára ennél érdekesebb hobbi is. Ami az újdonságával, nagyobb sebességével stb nagyobb élményt ad.

2021. jan. 24. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!