Hogy fogadnátok ezt egy jó baráttól?
17 évesek vagytok, még ezerszer fognak változni a hobbijaitok - neked is - ebben nincs semmi megbeszélgetni való, vagy elítélendő.
A barátod meg láthatóan nem volt a barátod, csak partner egy passzióban, ami őt már nem érdekli, váltott.
Keress a lakhelyedhez közeli bringás sportegyesületeket, Facebook csoportokat, vagy indíts te ilyet és máris lehet menni az erdőbe!
1-es
Igen sajnos azt nem kalkuláltam bele, hogy a magyaroknál a biciklizés az csak a boltbajárással egyenlő.. Gyengébbek kedvéért: Nem közlekedésről van szó, hanem sportról. Amiben simán lehet elérni olyan sebességeket, mint motorral.
Mi ez a magyarozás?
talált egy jobb, érdekesebb, izgalmasabb hobbit, továbblépett, ennyi
Hát nem tudom, én nekem ha lenne egy 50-es motorom, amivel közúton közlekednek mint több ezer átlagos ember magyarországon, még mindig ezerszer 'érdekesebbnek és izgalmasabbnak' találnám ezt:
Látszik, hogy fogalma sincs pl. Hollandiáról!:)... vagy bármelyik európai ország vidéki részeiről.
Szeretnéd ráerőszakolni, hogy a kedvedért egy számára már totál érdektelen tevékenységet végezzen?
Vagy mit szeretnél?
Tökéletesen tisztában voltam vele eddig is, hogy mi az a mountain bike-ozás :)
Te nem vagy hajlandó elfogadni, hogy van mások számára ennél érdekesebb hobbi is. Ami az újdonságával, nagyobb sebességével stb nagyobb élményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!