Egész nap üzenetezünk, élőben viszont nem tudunk beszélni, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam (ő fiú, én lány), akivel online suli alatt jóban lettünk. Ez viszont abból áll, hogy reggeltől estig írunk egymásnak, minden nap. Párszor próbáltunk találkozni, de valami mindig közbeszólt. Nemrég véletlen összefutottunk, én pont egy barátnőmmel beszéltem épp (akár ez is lehetett a probléma, de ez a lány is osztálytárs, tehát ismerik egymást), de mivel a fiú mellettünk állt s nagyon nézett, megkérdeztem hogyhogy ő is itt van, erre csak elkezdett valamit motyogni a suliról. Ezután nekem mennem kellett. Mikor ezelőtt egy évvel még rendesen jártunk suliba simán tudtunk beszélgetni és üzenetben mai napig megy. Miért lehet az, hogy akkor élőben szerencsétlenkedünk?2021. jan. 22. 16:49
1/6 anonim válasza:
Ez egy gyakori jelenség
Az az oka hogy amikor csak írtok nem látjátok az adott személy reakcióját ezért bátrabban viszonyultok a másikhoz. Ez amúgy gyakori jelenség. Ha sokat találkoztok/videóhívásoztok idővel ez enyhülhet és elmúlhat 🙂
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, egy kicsit megnyugtat, mert nagyon fura helyzet volt az.
2021. jan. 22. 17:29
3/6 anonim válasza:
Szívesen ^^
Még annyit tudnék hozzá tenni hogy talán antiszoc (fél az emberektől) és emiatt csak neten mer írásban kommunikálni.
Én is ilyen vagyok szóval át érzem a helyzetet 😅
Amúgy hány éves vagy kérdező ha szabad tudni? 🙂
4/6 A kérdező kommentje:
Ő az egyik legszociálisabb ember akit ismerek, ilyen gondja szerencsére nincs.
16 éves vagyok
2021. jan. 22. 17:51
5/6 anonim válasza:
Értem. Akkor már nagyobb esély van arra hogy ez elmúljon és a valóságban is menjen a beszélgetés 😄
Sok szerencsét hozzá :3
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^
2021. jan. 22. 17:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!