Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem lehet nekem megadni...

Miért nem lehet nekem megadni a tiszteletet?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem akarok már barátkozni és baráti társaságokba tartozni mert míg egymással normálisan beszélnek engem akár le is hülyéznek meg olyanokat mondanak rám hogy bolond pedig nem teszek semmi olyat csak amikor beszélgetésben vagyunk akkor néha ezeket megkapom miközben egymással véletlen sem mernek így beszélni. Miért kell velem ilyennek lenni? Ekkora csicska szarnak tartanak vagy ennyire semmibe néznek hogy ezt megteszik velem?
2021. jan. 20. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem szólsz vissza az is vagy
2021. jan. 20. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Karizma kérdése. Pont azért nem szólnak be a többieknek, mert tudják, hogy ők visszaszólnának. Vagy szólj be vagy keress más temperamentumú társaságot!
2021. jan. 20. 20:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyszer szóltam be és úgy elküldtek. De az nem számít hogy előtte ők hányszor...
2021. jan. 20. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
De ez egy baráti társaság most vagy több? Mert minden társaság más. Kezdj normálisan beszélnek veled! Ez a társaság valószínűleg kirekeszt magából.
2021. jan. 20. 21:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Baráti lett volna elvileg de én kiszálltam belőle. Nehogy már én legyek a csicska. És az dühít legjobban hogy gyerekkoromban is mindig én voltam a társaságban akit csicskának néztek és ez átjött velem felnőtt koromba is. Sokszor azt érzem hogy felesleges vagyok a világba
2021. jan. 20. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezeket mikor mondják,hogy bolond meg hülye?
2021. jan. 21. 09:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Amikor poénkodunk vagy vicces dolgokról van szó és én is hozzászólok mint a többiek és akkor kapom az egyiktől hogy hülye vagy hogy bolond vagyok. Érdekes módon a többieknek egyáltalán nem meri mondani. Miért csak velem kell tiszteletlennek lenni... Soha egyikükkel sem beszéltem így. Utálom magam érte hogy nem tudok kiállni magamért csak olyankor amikor már teljes totál feléltek idegileg de akkor már nem tudom higgadtan kezelni a helyzetet hanem habzó szájjal ordítok de ez sajnos 10 évente egyszer van. Pedig lehet hogy jobban még gondolná bárki is hogy szemét legyen velem ha az első alkalommal már rá lépnék a nyakára
2021. jan. 21. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges ezen rágódni, barátkozz másokkal.

Lehet tényleg olyat mondasz, ami butaság, vagy csak szerintük butaság.

És biztos egymásra is mondják, csak te nem figyeled.

2021. jan. 21. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!