Hogyan zárjam le a barátságot?
Van egy lány aki nagyon bele férkőzött az életembe. Eleinte azt hittem jó fej, megértő, kedves de később rájöttem hogy ilyen gonosz és zsarnok emberrel még sosem találkoztam. Már hónapok óta próbálom leépíteni de egyszerűen nem lehet. Folyamatosan próbálkozik és nem hagy békén. Most hogy írom is gyomor görcsöm van attól ha csak rá gondolok. Ha esetleg nem válaszolok neki szerintetek békén fog hagyni egy idő után?
Nem merem neki megírni hogy nem akarok vele beszélni mert félek hogy megbosszulja. Próbálok mindig külső szemmel erre az egészre gondolni hogy mennyire szánalmas hogy félek egy embertől...de ezt hozza ki belőlem. Kérlek segítsetek.
Van annyira bolond hogy megpróbálja tönkre tenni a dolgaim és a kapcsolataimat.
20 L
Növessz gerincet és mond el neki, nem szeretnéd folytatni ezt a barátságot. Ennyi. Mivel mit tud megbosszúlni? Dedóban vagyunk?
20 éves vagy nem ovis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!