Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan zárjam le a barátságot?

Hogyan zárjam le a barátságot?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon bele férkőzött az életembe. Eleinte azt hittem jó fej, megértő, kedves de később rájöttem hogy ilyen gonosz és zsarnok emberrel még sosem találkoztam. Már hónapok óta próbálom leépíteni de egyszerűen nem lehet. Folyamatosan próbálkozik és nem hagy békén. Most hogy írom is gyomor görcsöm van attól ha csak rá gondolok. Ha esetleg nem válaszolok neki szerintetek békén fog hagyni egy idő után?

Nem merem neki megírni hogy nem akarok vele beszélni mert félek hogy megbosszulja. Próbálok mindig külső szemmel erre az egészre gondolni hogy mennyire szánalmas hogy félek egy embertől...de ezt hozza ki belőlem. Kérlek segítsetek.

Van annyira bolond hogy megpróbálja tönkre tenni a dolgaim és a kapcsolataimat.

20 L

2021. jan. 20. 01:40
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem mikor felhoz egy neked nemtetsző témat vagy olyat, amit kifogásolsz egyszerűen tudasd vele hogy ez nem okés. Legyél vele őszinte. Előtte beszélj erről a többi közeli barátoddal, így nem lesz esélye arra hogy tönkretegye a kapcsolataidat. Volt már nekem is hasonló barátom, bár ő egyszerűen rájött hogy nem ugy gondolkodom ahogy ő és ott hagyott. Ez a másik lehetőség, hogy jobban legyél önmagad az talán eltaszítja és ő hagy majd békén.
2021. jan. 20. 02:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én már nem is beszélek nagyon vele és próbálom ignoralni. De egyszerűen nem veszi észre..és tudom hogy beszélnem kéne vele de tartok tőle.:(
2021. jan. 20. 10:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Növessz gerincet és mond el neki, nem szeretnéd folytatni ezt a barátságot. Ennyi. Mivel mit tud megbosszúlni? Dedóban vagyunk?

20 éves vagy nem ovis..

2021. jan. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!