Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is tapasztalja, hogy ha...

Más is tapasztalja, hogy ha kiáll magáért akkor a többiek azt megtorolják, megbosszúlják és nem a várt tiszteletet kapja?

Figyelt kérdés

Akkor miért mondják, hogy állj ki magadért?

Én ezt betartva nagyon keményen ki szoktam állni magamért, de az eredménye az, hogy megutálnak, elkerülnek utána.

Nem szabad bárkinek kiállni magáért, beszólnia? Csak egyes kiváltságosabbaknak?

Hogy működik ez, nagyon kíváncsi lennék rá.

Köszi!

2021. jan. 19. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szintén vegyesek a tapasztalataim. Amikor legutóbb a sarkamra álltam, mert megelégeltem, hogy kihasználnak, kaptam hideget-meleget. Valaki megharagudott rám (ő használt ki), volt, aki megdicsért és állítása szerint nőttem a szemében, és volt olyan is, aki meg érdekesen méregetett, mert ő viszont ezt nem merte meglépni, pedig szinte egy cipőben jártunk.

Meg kell találni a középutat, amikor nem hőbörögve és nem pedig teljesen meghunyászkodva áll ki valaki magáért. De ehhez az is hozzátartozik, hogy az illetőnek tényleg igaza van, nem pedig csak megy a saját feje után- rossz irányba.

2021. jan. 19. 13:23
 12/18 A kérdező kommentje:

9

Engem pedig az álszent passzív-agresszív "asszertív" magabiztos meggyőző stílus sokkal jobban irritál, mert nem őszinte. Szeretek nyílt lapokkal játszani, viszont ezt a legtöbben elítélik és inkább sunyi módszerekhez folyamodnak.

2021. jan. 19. 13:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az álszent passzív-agresszív magabiztos megnyerő stílus?
2021. jan. 19. 13:40
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Aki palástolja igazi rosszindulatú, kontroll-mániás indíttatásait és úgy tesz mintha a közjót és mások érdekeit szolgálná.

2021. jan. 19. 13:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért vannak olyan emberek is, akiknek tényleg nem esik nehezére az empátia, meg az, hogy magán túl is ellásson picit.
2021. jan. 19. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet egyébként, hogy már kivívtad a tiszteletet, de egyelőre még maszkolják haraggal és áskálódással.

Ha sikerült, akkor előbb-utóbb abbahagyják majd.

2021. jan. 19. 14:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Részben igen, mert csodálkoznak, hogy pl.: aki eddig nyuszi volt, az hirtelen meg tudja mutatni az erejét, így ez szokatlan nekik, és csak néznek, hogy most mi a túró is van.
2021. jan. 19. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy elfogy a türelem, nincs ebben semmi meglepő, nem mindenki akar agressziot azonnal, mert még hisz az emberekben, de belátja, hogy kar volt..
2022. ápr. 9. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!