Mi az, amit nem tudnátok megbocsátani egy barátnak?
Figyelt kérdés
Akar milyen régóta is vagytok barátok2021. jan. 18. 09:30
2/10 anonim válasza:
Ha keverne a parommal, ha hazudna, ha becsapna ...
4/10 anonim válasza:
Hazugság, kavarás. Én ilyenért meg is szakítottam a kapcsolatot gyerekkori baráttal. Állandóan hazugságokat, rosszindulatú pletykákat terjesztett rólam és másokról is.
5/10 anonim válasza:
Azt, hogy a nehéz időszakomban nem támogat, csak akkor kellek, amikor neki van szüksége rám. Sajnos ezen a teszten még senki sem ment át. Mindenki pont akkor fordul el tőlem, amikor a legnagyobb szükségem lenne rá.
6/10 A kérdező kommentje:
#4 és ezt csak nyelted egy darabig és aztán megszakítottad vele a kapcsolatot vagy próbáltál erről vele beszélni? Vagy direkt csinálta?
2021. jan. 18. 09:54
7/10 anonim válasza:
6: próbáltam megbeszélni. Mindig mellébeszélt. Soha nem tudtuk őszintén megbeszélni. Direkt csinálta. Utólag kiderült, hogy mindenkivel ezt csinálja. Szerintem vagy nem százas, vagy ennyire rosszindulatú. Szemben kedves, barátságos, aranyos. De a hátad mögött mindenféle módon próbál kiszúrni veled.
Kellett egy kis idő, hogy rájöjjek, és persze utána ahhoz is, hogy végleg megszakítsak minden kapcsolatot.
De életem egyik legjobb döntése volt.
8/10 anonim válasza:
Ha hazudna vagy kihasználna. Sajnos én nagyon szórtam magam mellől az embereket, így a legközelebbi barátaim maradtak meg igazán. Őszintén annyira el sem tudom képzelni, mi az amiért annyira nagyon meg tudnék haragudni rájuk
9/10 anonim válasza:
Ha hátbaszúr, visszaél a bizalmammal, kihasznál. Ha előttem kedves-bájos-aranyos, a hátam mögött meg elhord engem mindennek, kikotyog rólam bizalmas dolgokat.
10/10 A kérdező kommentje:
#9 ezt éltem át én is. #4 értem, akkor igazad van. Csak sajnos nekem a környezetemben nagyon sok ilyen ember van, én nem gondoltam h ennyi ilyen ember van, és persze ok sem veszik észre ugyanúgy h azt csináljak mint akit szidnak :D
2021. jan. 18. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!