Barát vagy nem barát?
Figyelt kérdés
Egyik nagyon jó barátom (legalábbis remélem) mostanában furcsán viselkedik. Osztálytársak vagyunk tehát napi szinten látjuk egymást. Egyik nap keresi a társaságom viszont máskor mintha már idegesíteném vagy nem is tudom.Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy én csinálok valamit rosszul, vagy neki vannak csak hangulatingadozásai. Próbáltam rákérdezni, de azt mondja semmi baja csak nincs jó kedve, viszont ez túl gyakran történik meg ahhoz, hogy csak "rossz kedve van". Hozzátenném hogy amikor "rosszkedve van" másokkal úgyanúgy viselkedik. Azért izgat ennyire ez a kérdés mert 1. régen (novemberig kb) nagyon jó barátok voltunk 2. nagyon nincs más rajta és még egy közös haverunkon kívül senki akivel szívesen tölteném az időmet. Szeretném megoldani a helyzetet de ő nagyon ellenzi a beszélgetést (mindig is ilyen volt). Mit kéne tegyek?2021. jan. 16. 21:18
2/2 anonim válasza:
Ha mindig is ilyen volt, akkor ezzel sajnos nem nagyon tudsz mit kezdeni. Nem tudhatod, hogy min megy keresztül akár a családjával, ha nem beszélgetsz vele annyira.
A te részedről pedig olyan... érdekbarátságnak tűnik. A második pontod alapján..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!