Ez sok idő egy barátságban?
Figyelt kérdés
Haragban váltunk el, előtte 7 éven at nagyon jó barátok voktunk. Eltelt 6 év, nem tudom megérné-e felkeresni. 6 év nagy idő?2020. dec. 30. 20:31
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mekkora harag volt köztetek és milyen idősek vagytok.
2/6 anonim válasza:
Én hasonlóan ~7 év után váltam szét egy barátommal, aztán ~3-4 év kihagyás után találkoztunk újra tavaly. Sokat változtunk mindketten, sose volt olyan szoros a kapcsolatunk, mint jelenleg, szóval megéri felvenni vele újra a kapcsolatot, hátha. :)
3/6 anonim válasza:
Már tök más emberek vagytok, mint akkor, szóval kétféleképpen is elsüthet. Amit a kettes ír a ritkább eset, de egy próbát megér. Csodára viszont ne számíts, lehet, hogy annyira más irányba változtatok, hogy tök feleslegesen keresed meg. Addig nem tudod amíg nem teszed meg, veszítenivalód nincs.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem merek valahogy ráírni. Mindig mikor közös képeken látom pár barátjával, elgondolkodom hogy vajon emlékszik-e még rám és kellek-e én az életébe
2020. dec. 30. 22:44
5/6 anonim válasza:
Ha 7 évig közeli barátok voltatok, akkor csak nem felejtett el, ez nem olyan kis idő. Írj rá, különben csak magad fogod emészteni vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van
2020. dec. 30. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!