Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok arról a hozzááll...

Mit gondoltok arról a hozzáállásról, hogy valaki undok és leereszkedő másokkal mert vele is mindig undokok és leereszkedők voltak?

Figyelt kérdés
Teljesen jogos és érthető magatartás?
2020. dec. 29. 08:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

HA valaki tisztességesen viselkedik, az nem "optimista", hanem normális ember.

Aki úgy viselkedik, ahogy a kérdésben kiírtad, azt mindenki utálni fogja - jogosan. Ugyanis én például nem tehetek arról, ha valaki korábban bántottam ezért nem velem kellene bunkóskodnia! Ha velem ilyen, akkor többet nem állok vele szóba, ö meg csodálkozik, hogy megint valaki leírta, pedig ezt egyedül saját magának köszönheti.

Alapdolog, hogy úgy visekledj, beszélj másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy veled tegyék. Ha normálisan teszed, akkor - feltéve, hogy nem alja néppel vagy körülvéve - így fognak hozzád állni, ha meg bunkó vagy, akkor vagy így fognak veled is beszélni, vagy ka értelmesebbek, akkor nem állna veled többé szóba, nagy ívben elkerülnek mindenhol.

2020. dec. 29. 09:32
 12/19 A kérdező kommentje:

12

Ugyan már ez prédikálás, a valóság nem így működik. A kasztok, klikkek elhatározzák kit pécéznek ki maguknak és azt utálni fogják ha törik ha szakad.

Ezért jobb szerintem ha joggal utálnak mint jogtalanul.

2020. dec. 29. 10:50
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Szánalmas, de hát gyenge ember így viselkedik. Pont ugyanoda süllyedt, mint ami annyira fájt neki anno. Azért hadd ne veregesse meg ezért senki a vállát :D
2020. dec. 29. 11:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13-as: az egy lúzer véleménye, aki ugyan nem tud viselkedni, de mindig más szerinte a hibás abban, hogy ö maga bunkó!
2020. dec. 29. 11:36
 15/19 A kérdező kommentje:

15

És vele annó miért nem tudtak viselkedni?

2020. dec. 29. 11:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
16: akkor legyél azzal bunkó, aki veled is az volt. De másokkal minek?
2020. dec. 29. 13:16
 17/19 A kérdező kommentje:

17

Mindenki ugyanúgy viselkedett. Írtam, hogy kasztokba, klikkekbe szerveződnek az emberek, s mindenki hülye aki nincs benne a kasztba.

2020. dec. 29. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Hibás kiindulási alapból téves kövekteztetés - ez a fö probléma!

A kasztok a TE FEJEDBEN vannak, ezért érzed magad rosszul az emberek közt - ök meg arra reagálnak, hogy te viselkedsz hülyén.

2020. dec. 29. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva (mert hasonló vagyok) jogos. Addig, amíg valaki be nem töri (amihez türelem, hosszú idő szükséges), addig ez lesz vele.

Nemhiába lakul ki valakinél ez a dolog. vagy mert nem megfelelően foglalkoztak vele sokáig, vagy mert valamit nagyon véd ezzel maga körül.

A filmbeli Dr. Cox nagyon jó példa erre is.

2020. dec. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!