Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudom miért csinálja ezt?

Nem tudom miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatom van a legjobb fiú barátommal. Megbeszéltük, hogy csak szex és más semmi. Ő is szingli és én is. Ő is szokott találkozni más lányokkal, vagyis 1 lánnyal, de a lánynak van pasija. Én is szoktam találkozni más pasikkal, mivel a barátaim nagy része pasikból áll. A legjobb barátom (szexkapcsolatom) 1 hete csúnyán berugott egy másik lánnyal, majd áthívott engem, mert nagyon kivolt. Amikor megérkeztem, akkor jött hogy szeretlek imádlak, és kérdezgette, hogy én is úgy szeretem őt, mint ő engem? Nem akart elengedni, az ölébe húzott és csókolóztunk. Ezt ráfogtam arra, hogy bevolt rugva. Azóta furcsán viselkedik velem. Szerintem féltékeny a többiekre ha nem vele lógok. Minden találkozásnál elmondja hogy szeretlek nagyon, imádlak. Ha kiteszek instára egy képet, ő egyből jön a kinek csípted már ki magad? Ha találkozok valakivel akkor az első kérdése ki volt az? mit csináltatok? ugye nem fogsz lecserélni? Ráadásul gúnyos megjegyzésekkel illeti a fiú barátaimat. Nem tudom ezt mire vélni. Átbeszéltük már, de ő állítja, hogy nem szerelmes belém mert ő hányni tudna a szerelem szó hallatán, ő kemény és törhetetlen. Mire vélhetem a viselkedését szerintetek? Köszönöm ha elolvastad. 24N

2020. dec. 23. 09:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Beteges és nagyon primitív.

Összeolvastok és néztek mindenféle baromságot,

és azt hiszitek, hogy attól lesztek modernek,

ha lemásoljátok.

A fiúban még pislákol némi igény a normalitásra,

legalább részegen valami érzelmet is ki tud engedni magából.

Mi az, hogy a "szerelem" szótól hányingere van?

Ez ócska szerep. Azt hiszi, ettől lesz egyéniség?

"Kemények és törhetetlenek" vagytok a normalitással, igaz és szép

emberi érzésekkel szemben. Sem önmagatokért, sem egymásért

nem vagytok hajlandóan felelősséget vállalni

Pedig nem tesztek mást, csak válogatás nélkül összevissza

dugtok, mint a bagzó macskák.

Mindketten szánalmas, üres, primitív, céltalan és emberhez méltatlan életet éltek. Meglesz ennek a böjtje, mert a lélek nem nyugszik. Lám, a barátodban még mocorog némi érzelem. És akkor erre szokott ráfejelni az alkohol, vagy ha már az sem elég, a kábítószer.

Nagyon rossz úton jártok.

2020. dec. 23. 10:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát persze😀
2020. dec. 23. 10:19
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
#2 Ez most szarkazmus akart lenni? Csak, hogy tudd az 1-nek igaza van...
2020. dec. 23. 10:26
 4/17 A kérdező kommentje:

Persze hogy szarkazmus😀 Ennyi baromságot összehordani látatlanba már ne haragudjatok😀 Dugunk össze vissza mint a bagzó macskák? Csak egymással szoktunk, már ne haragudj. Mit olvasunk össze? Mivaan?😀 Sok volt a xanax így reggelre ugye?😀 Én nem írtam sehol, hogy kemény

és törhetetlen vagyok, barátom mondja magára azt. Nem vitázok egy ilyen barommal mint #1, csak kinevetlek😀

2020. dec. 23. 10:40
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Igaza van az 1-esnek. Bocs de szánalmas amit művelsz. Mint valami elbaszott rossz picsa.
2020. dec. 23. 10:47
 6/17 A kérdező kommentje:
Látszik nincs akit megdugjatok😂 Nem én vagyok az egyetlen ember a földön, akinek szexkapcsolata van😂 Barmok, primitív örökszűz hokigépek vagytok😀 Na páá😀
2020. dec. 23. 10:50
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Elszállt fruska vagy semmi több. :)
2020. dec. 23. 10:51
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Birtoklási vágy.Nem akar osztozni.A férfi nő barátságban az egyik fél előbb utóbb többet akar mint barátság.Vagy megszakad a kapcsolat,vagy más szinten folytatódik.

Mivel te barátságról beszélsz, nem tud vagy nem akar beszélni arról, hogy neki ez több is lehetne.

Szakítani sem akar,de más szintre lépni sem amíg te a barátzónába tartod.

2020. dec. 23. 10:54
 9/17 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm a válaszod, végre egy értelmes ember.
2020. dec. 23. 10:58
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Mivel te nem vagy az. :)
2020. dec. 23. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!